Ugrás a tartalomra

Oktatás

Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. június 05. hétfő 16:50
Tizedik alkalommal rendezték meg hétfőn a Hahó, könyvtársak! elnevezésű, olvasást népszerűsítő verseny döntőjét a II. Rákóczi Ferenc Könyvtárban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 22:51
Itt a nyári szezon, a nagy meleg, a veszélyes rovarok vagy akár a kiszáradás is veszélyként leselkedhet a házi kedvencekre. Mit tegyünk, ha a kutyánk szorul gyors segítségre? – erről tartanak előadást az Én kutyaiskolámban.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 21:40
A biztosítók nem jótékonysági intézmények, hanem profitorientált gazdasági vállalkozások, ezért kártérítés esetén is vigyáznak a pénzükre, annyit fizetnek, amennyit muszáj. Nem árt, ha a károsult tisztában van a jogaival, mert a különbözet a megajánlott összeg és a tényleges kárunk között jelentős lehet.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 11:32
Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint nem is kérdés, hogy a megfelelő bérek biztosítása a pedagógusoknak a magyar állam feladata, az uniónak ahhoz nincs köze.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 11:15
Minden idők legnagyobb pedagógusbéremelését tervezzük - írta a Belügyminisztérium (BM) a pedagógusnap alkalmából az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében, amelyben köszönetet mond "valamennyi pedagógusnak, aki szeretettel és lelkiismeretesen tanítja, neveli a rá bízott gyermekeket, diákokat".
Forrás
minap.hu - ME
Utoljára módosítva
2023. június 03. szombat 09:31
A selmecbányai tűzvészben károsodott egykori Selmeci Akadémia épületeinek helyreállítására két hónapon át gyűjtött adományokat a két egyetem. Az európai bányászati és kohászati kultúrában pótolhatatlan jelentőségű szellemi értékek helyreállítását célzó kezdeményezésre összeadott mintegy 22 ezer eurónyi összeget június 1-jén Selmecbányán adták át az egyetemek vezetői a város polgármesterének.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 02. péntek 16:11
A fiatalok és az egyetemi hallgatók érdekében szorosabbra fűzi az évek óta tartó együttműködését a Miskolci Egyetem és a DVTK. A további közös munkában a sport mellett a kulturális élet és a zenei fesztiválok is helyet kapnak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 02. péntek 12:21
Idén is meghirdeti iskolatáska- és iskolaszer-gyűjtési programját a MIREHU Nonprofit Kft. 2021-ben ennek az akciónak köszönhetően 15 iskolatáska, míg tavaly ennek háromszorosa talált új gazdára, megkönnyítve ezzel több család iskolakezdését. 
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. június 01. csütörtök 19:38
A szabad oktatásért és a tervezett státusztörvény bevezetése ellen - 15 másik város mellett - tüntettek Miskolcon csütörtök délután. A többszáz fős tömeg délután fél 5-kor, dob- és rendőri kíséret mellett a Centrumtól a Szent István térig vonult, ahol több beszéd is elhangzott.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. május 31. szerda 23:31
Csatlakozva az országos akcióhoz, szerda délután fél 5 és fél 6 között zebraszerdát rendeztek a miskolci belvárosban, hogy felhívják a figyelmet a magyar közoktatás helyzetére, és a résztvevők támogatásukat fejezzék ki annak szereplői mellett. Folytatás csütörtökön, belvárosi demonstrációval.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!