Ugrás a tartalomra

Baleset

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 22:51
Itt a nyári szezon, a nagy meleg, a veszélyes rovarok vagy akár a kiszáradás is veszélyként leselkedhet a házi kedvencekre. Mit tegyünk, ha a kutyánk szorul gyors segítségre? – erről tartanak előadást az Én kutyaiskolámban.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 21:40
A biztosítók nem jótékonysági intézmények, hanem profitorientált gazdasági vállalkozások, ezért kártérítés esetén is vigyáznak a pénzükre, annyit fizetnek, amennyit muszáj. Nem árt, ha a károsult tisztában van a jogaival, mert a különbözet a megajánlott összeg és a tényleges kárunk között jelentős lehet.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 04. vasárnap 20:48
Mintegy ezer négyzetméteren ég a hulladék egy szeméttelepen Hejőpapi külterületén, a helyszínre a miskolci, a tiszaújvárosi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik a lángok oltását.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. május 27. szombat 18:50
Meglátogatta a buszbaleset sérültjeit a szlovák kórházakban, többekkel tartja a kapcsolatot Cseléné Figula Edina önkormányzati képviselő. Azt mondja, sokan a mai napig a baleset hatása alatt állnak. Újra felajánlotta az önkormányzat segítségét a sérülteknek és családtagjaiknak.
Forrás
MTI / minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 27. szombat 08:38
Pénteken reggel elindult felfelé a Suhajda Szilárd hegymászó mentésére szervezett három fős serpa csapat, hírek a mentőakció lezárta után várhatók - írták pénteken éjjel a Hóhatár - a Mozgásvilág hegymászó hírei Facebook-oldalon.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 26. péntek 12:06
Az MVK  villamosközlekedési igazgatója beszélt a gyakori balesetek okáról, és felvetette, milyen további megoldások lehetnek a problémára a fokozott figyelem mellett.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 22. hétfő 08:18
A rendőrség tájékoztatása szerint tisztázatlan okokból a gépkocsi áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a tehergépjárművel. Utóbbi sofőrje próbálta elkerülni az ütközést, ahogy csak tudott, húzódott az út széle felé, de a karambol elkerülhetetlen volt. A tartálykocsi az árokban kötött ki, az eleje sérült meg. A sofőr szintén könnyebben sérült.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 20. szombat 21:56
A baleset a 26-ost és az M30-ast összekötő úton történt, az ütközéstől a személyautó kigyulladt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 19. péntek 18:55
Hamarosan strandnyitás, megszólalt egy sérült, győzelemmel búcsúznának.
Utoljára módosítva
2023. május 19. péntek 12:46
Miskolciak kerültek bajba, és mi, miskolciak összetartunk a legnehezebb élethelyzetekben! - írja sajtóközleményében a Demokratikus Koalíció (DK) miskolci szervezete.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!