Ugrás a tartalomra

Környezet

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 16:39
A meglévő erdők megóvása és megfiatalítása, a Bükk fával borított területeinek növelése érdekében a törvényszék munkatársai – Klapil Mónika a Miskolci Törvényszék bírájának kezdeményezésére – idén novemberben adománygyűjtést szerveztek facsemeték vásárlására.
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 12:39
Köd miatt Pest, Borsod-Abaúj, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Vas és Veszprém megyére adott ki hétfőre elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. december 08. vasárnap 09:24
Egyfajta mérföldkőhöz ért Miskolc korábbi főépítésze, szakmai pályája: Viszlai József idén töltötte be hatvanadik életévét. Munkássága mérlegét megvonva kiállítás nyílt nemrégiben a Kós-házban. A szakembert a város képviseletében Ignácz Dávid jegyző is köszöntötte a héten, aki egy rendhagyó tárlatvezetésen is részt vehetett: maga Viszlai József vezette körbe a közel félszáz tablót bemutatva.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 21:11
Az ország nagy részén sűrű ködre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 14:30
A Dorottya utcai végállomás utasfogadó tereinek felújítása, különböző látványelemekkel való kiegészítése, valamint egy historizáló megjelenésű, új személykocsi építése a végéhez közeledik. Az élménytér és az új peron teljes hosszban új térvilágítást is kapott.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 08:15
A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának nem kellett kívánságlistát írnia Mikulásra, hiszen húsz gyönyörű ajándékot kaptak. Anyakutyáik, Zina és Winnipeg ugyanis húsz szép kölyökkel segítik őket, hogy minél több vakvezető kutyát képezhessenek 2020-ban.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. december 04. szerda 10:23
Akár 75-100 méterre is nőhet a fékút 50 kilométer per óra mellett, havas úton, nyári gumival - mondta Albert Péter vezetéstechnikai szakértő szerda reggel az M1 aktuális csatornán.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 03. kedd 11:14
Az első hó nemcsak fennakadásokat és útlezárásokat hozott a városba, hanem csodálatos, mesébe illő látképeket is, amelyeket lapozgatva máris megenyhül a szívünk a tél hírnöke iránt.
Forrás
hirado.hu/idokep.hu
Utoljára módosítva
2019. december 02. hétfő 11:15
Vasárnap éjjel óta egyre nagyobb területen hóesés vette kezdetét, de míg észak, északkeleten hó, az ország más részein havas eső, eső, néhol ónos szitálás jellemezte a reggelt.
On
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. november 27. szerda 17:57
Hóvihar okoz közlekedési káoszt az Egyesült Államokban. Coloradóban hatvan, Wyomingban harminc centiméternyi hó esett rövid idő alatt. A két államban több ezer repülőjáratot töröltek, ami rengeteg utast érint, mert sokan a hálaadás miatt kelnek útra. Forgalmas autópályákat is le kellett zárni. A hétvégén újabb havazás várható – derült ki az M1 Híradójából.

Programok

-
Miskolc városában