Ugrás a tartalomra

Környezet

Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2022. október 03. hétfő 18:26
Évek óta nyúlik a telepotyogtatott diósgyőri erkély ügye, hiába próbálkozott minden lehetséges helyen az elviselhetetlen helyzetet elviselni képtelen szomszéd.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 23. péntek 10:23
A kétnyári és hagymás növények ágyásainak az előkészítését és elültetését kezdi meg a Városgazda dísznövénykertészeti csoportja a jövő héten.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. szeptember 22. csütörtök 13:57
A személyautó második lett, a busz és a villamos pedig a megosztott harmadik helyen végzett.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 21. szerda 15:15
Idén is megrendezik a Miskolcon már hagyománynak számító eljutási versenyt csütörtökön, vagyis az autómentes napon. Ekkor - mint mindig - forgalmi engedéllyel díjmentesen lehet utazni.
Forrás
minap.hu//MTI
Utoljára módosítva
2022. szeptember 20. kedd 14:54
Ez csaknem 15 millió tonnával több, mint amennyit importálnak - írta kedden a Guardian brit napilap a Feedback EU klímakutató civil szervezet jelentésére hivatkozva.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 17. szombat 11:56
Az önkormányzat a Tisztasági Nagykövet Egyesülettel közösen tartott szemétszedést szombaton délelőtt a Pázmány, a Latabár soron és a Nagyavas felsősoron lévő kilátópont környékén. 
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. szeptember 14. szerda 20:20
A Sajó vízminőségi méréseinek tapasztalatairól, az avasi földalatti hulladéktárolókkal kapcsolatos aktualitásokról, valamint a körforgásos gazdálkodás helyi lehetőségeiről számolt be a polgármester, a térség országgyűlési képviselője és az illetékes államtitkár szerdán a MiReHu Nonprofit Kft. telephelyén.
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. szeptember 15. csütörtök 12:54
Jelenleg második helyen áll az Év Fája versenyen a közel 250 éves, bulgárföldi fekete nyárfa, azonban október 1-ig még szavazhatunk Miskolc valószínűleg legöregebb fájára, a város egyik zöld kincsére, amelyet a hétvégén kísérleti jelleggel vizsgáltak a szakemberek.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2022. szeptember 08. csütörtök 09:57
Az egyedül maradt nőstény selyemmajom társat kapott, és új Liszt-majmocskák is érkeztek a Miskolci Állatkertbe.
On
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. szeptember 05. hétfő 08:51
Ugyanis a levegő nagyon könnyen megáll a területen – leginkább télen. Ilyenkor nehéz légszennyezettség szempontjából frekventált pontokat kiemelni a városban, hiszen általánosan „beteríti” Miskolcot a szmog. Ezzel szemben nyáron jellemzően jó minőségű a levegő. Egyéves a levegőminőséget figyelő PM Monitoring rendszer, a tapasztalatokat összegeztük.