Ugrás a tartalomra

DVTK

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 28. szombat 18:24
A fél 8-kor kezdődő mérkőzést Hajdú B. István kommentálja. Irány a DVTK Youtube-csatornája!
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 28. szombat 08:12
DVTK-szurkolók mondtak köszönetet az egészségügyben dolgozóknak péntek este. Látványos fotók, látványos videók készültek! Mutatjuk!
Forrás
Miskolc Televízió / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 26. csütörtök 08:36
A miskolci egészségügy támogatására buzdítanak a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok. Hogyan segíthetünk? Nem kell mást tennünk, mint egy képzeletbeli DVTK-FTC derbire „jegyet” váltanunk.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 25. szerda 13:37
A DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás és a DVTK vezetése úgy döntött, hogy létrehoz egy húszmillió forintos alapot, amelyet a DVTK család a koronavírus-járvány miatt esetlegesen nehéz helyzetbe kerülő tagjainak a megsegítésére szán. A klubvezetés másik fontos döntése, hogy a DVTK sportorvosi, diagnosztikai és rehabilitációs központját, a DVTK Medical kapacitásait szükség esetén felajánlja a koronavírus elleni küzdelemre az illetékes egészségügyi hatóságoknak.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. március 16. hétfő 19:25
A DVTK operatív döntéshozó bizottsága úgy határozott, hogy nem edzenek közösen a DVTK NB I.-es női, férfi és az NB III.-ban szereplő tartalék csapatának játékosai, miután az MLSZ Elnöksége - a hatóságok döntésével összhangban - azonnal hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezetének versenyprogramját és képzési eseményét, valamint javasolta a közös edzések mellőzését - olvasható a dvtk.eu-n.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. március 15. vasárnap 08:44
Az OTP Bank Liga 25. fordulójában Székesfehérvárott zárt kapuk mögött játszott a DVTK. MOL Fehérvár FC - Diósgyőri VTK 1-1 (0-0).
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. március 13. péntek 13:34
A Magyar Labdarúgó Szövetség az összes magyarországi labdarúgómérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el a rendelkezés visszavonásig. A helyszínen nem, de a televízióban, az interneten követhetőek lesznek a mérkőzések, beleértve a DVTK szombati székesfehérvári vendégjátékát is.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. március 11. szerda 18:21
A MOL Fehérvár FC úgy döntött, hogy zárt kapuk mögött rendezik meg az OTP Bank Liga 25. fordulójában a Fehérvár - DVTK mérkőzést.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. március 08. vasárnap 08:24
A DVTK FUX együttese Budapestre utazott szombaton, ahol a Palota vendégeként magabiztos, 3:0-ás győzelmet aratott. Toma Sándor lányai immár hatodik győzelmüket szerezték meg sorozatban, amivel megszilárdították második helyüket a bajnoki tabellán.
Forrás
MTI/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 08. vasárnap 08:04
Az Újpest 2-1-es vereséget szenvedett a Diósgyőr vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában. A piros-fehérek megérdemelt győzelmet arattak nyolcezer szurkoló buzdítása közepette.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!