Ugrás a tartalomra

Bűnügy

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 02. péntek 15:13
Ítéletet hozott a Miskolci Járásbíróság azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik egy vendéglátóipari egységben ismerkedtek meg azzal a férfival, akit hazakísértek, majd a lakásán nyugtatót tettek az italába és értékeit magukhoz véve távoztak a helyszínről.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 01. csütörtök 17:03
A miskolci rendőrök keresik azt a férfit, aki autójával elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 30. szerda 19:31
A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 30. szerda 09:44
Szombat éjjel történt a bűncselekmény, amikor az agresszív férfi a megyeszékhely központjában randalírozott. Emiatt kellett intézkedniük a rendőröknek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 30. szerda 08:33
Közveszéllyel fenyegetés miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 23 éves férfi ellen, aki egy borsodi kistelepülésen található lakóhelyéről a saját mobilhívószámáról felhívta a rendőrséget és azt a valótlan bejelentést tette, hogy egy miskolci ipari üzem csarnokában bomba van elhelyezve.
Forrás
hvg.hu
Utoljára módosítva
2022. november 29. kedd 10:46
Jelentősen emelkedett a bolti lopások száma az év első tíz hónapjában az előző év azonos időszakához képest, tájékoztatta a HVG-t az ORFK kommunikációs szolgálata.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 28. hétfő 10:06
A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 27 éves és egy 23 éves férfi ellen magánlaksértés és súlyos testi sértés bűntette miatt, akik kezükben baseball ütővel és teleszkópos bottal bementek haragosuk házába, és a fotelben ülő férfit olyan súlyosan bántalmazták, hogy a bal karja eltört. 
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. november 25. péntek 15:26
Az önjutalmazás térfigyelő kamerát gyönyörködtető módját választotta az a fiatal férfi, aki embertársa felé nyújtott kezével rövidesen annak zsebében találta magát. 
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 25. péntek 10:11
A vámosok most azt vizsgálják, hogy az autó korábban  átlépte-e már a magyar határt.
Forrás
minap.hu / police.hu
Utoljára módosítva
2022. november 23. szerda 10:18
Ne menjünk fejjel az enternek, ha például valami túl olcsó, az túl szép, hogy igaz legyen, előre utalni, főleg ismeretlen félnek erősen nem ajánlott. Van, aki kriptovaluta vásáron bukott több mint három millió forintot, és olyan is, aki a postaköltséget átutalta pluszban a vételár mellett - hívja fel a figyelmet a megyei rendőrkapitányság. 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!