Ugrás a tartalomra

Bűnügy

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 30. csütörtök 12:06
Előkészítő ülésen döntöttek egy idei, az Újgyőri főtéren történt rablás ügyében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 29. szerda 09:18
Lopás miatt emelt vádat egy nő ellen a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség, aki szociális gondozóként családi házakban végzett takarítások alkalmával aranyékszereket tulajdonított el milliós értékben.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 28. kedd 13:27
Ítéletet hozott a Mezőkövesdi Járásbíróság azon három vádlott ügyében, akik több alkalommal loptak színesfémet egy borsodi bánya területéről – tájékoztatta szerkesztőségünket a Miskolci Törvényszék.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 27. hétfő 22:15
Kiadvánnyal segíti a Borsod-Abaúj-Zemplén-Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Miskolci rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az időseket a sérelmükre elkövetett bűncselekmények megelőzése érdekében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 27. hétfő 09:21
A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen állatkínzás bűntette miatt, aki éveken keresztül takarítatlan, szűk fészerbe bezárva tartotta kutyáját az ebnek különös szenvedést okozva.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 24. péntek 14:22
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai húsz ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyvenhatodik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 22. szerda 08:59
A férfi egy miskolci plébánia irodájából közel egymillió forint értékben szándékozott készpénzt eltulajdonítani. Az előző két cselekménye során, mintegy 700 ezer forinthoz jutott hozzá, mire a harmadik kísérletnél tetten érték.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 20. hétfő 09:42
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat az Encsi Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki ittasan bement az általános iskolába, a gyermekével kapcsolatos konfliktus miatt szidalmazta a tanárokat, nagy erővel meglökte az igazgatóhelyettest, agresszív magatartását csak a rendőrök tudták megfékezni.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 20. hétfő 09:05
Az elmúlt napokban többször találtak kábítószert a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei közúti ellenőrzés során. Az elkövetők a legkülönfélébb helyekre rejtették el a tudatmódosító anyagot, és a kontroll idején is a szer hatása alatt is álltak.
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. november 16. csütörtök 14:14
Tizenöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte első fokon a Miskolci Törvényszék azt a nőt, aki a csecsemőjével kegyetlen módon végzett még 2022 júliusában. Emellett a törvényszék a vádlott szülői felügyeleti jogát a jövőben születendő gyermeke(i) vonatkozásában megszüntette - tudatta a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!