Ugrás a tartalomra

Vélemény

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 10. hétfő 09:43
Pünkösdi gondolatok Galambvári Péter görögkatolikus parókustól és Pető Judit evangélikus iskolalelkésztől.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 20. hétfő 14:22
Május 19-én interjút adott Alain Delon a Journale De Dimanche-nak abból az alkalomból, hogy Arany Pálma-életműdíjat kapott Cannes-ban. Hallgathatott volna, hiszen a filmjei, a karrierje, a rajongói beszélnek helyette is. Úgy döntött azonban, hogy válaszol a virulens kritikákra, amelyeket a díj átadásával kapcsolatban kapott.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 14. kedd 14:08
A Köztársasági Párt alelnöke aggódik az utolsó utáni pillanatban elfogadott és érvényesített 34. választási lista miatt.
Forrás
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. április 19. péntek 13:10
Milyen sonkát vegyek? – visszhangzik az örök érvényű kérdés édesanyáink és nagyanyáink fejében. Nem múlhat el húsvét anélkül, hogy ne törne borsot a háziasszonyok orra alá a dilemma a sonka kilétét illetően. Ezen fellelkesülve, vagy mondhatnám azt is, hogy e kérdéskörre csavarodva, felkerestünk egy szakembert, és a város egy impozáns éttermének húsvéti kínálatát is megnéztük.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 17. szerda 10:35
Pakisztáni és indiai bandák hatalmas szociális segély- és adócsalásra szerveződő hálózata kolosszális pénzeket irányított terrorista szervezetek felé, anélkül, hogy a brit adóhatóság bármit is észrevett volna.
Forrás
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. április 08. hétfő 08:20
A nagyböjt kellős közepén, a húsmentes életem kerek, egyhónapos évfordulóján listát készítettem azokról a kedvenc húsmentes ételeimről, amelyek fogyasztásakor egy cseppet sem éreztem magam kirekesztve a gasztronómia csodálatos világából. Mi több, úgy éreztem, olyan ízeket és alapanyagokat ismerhettem meg, amelyeket eddig eszem ágában sem volt kipróbálni – mert a lényeg eddig mindig a húson volt…
Forrás
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. március 31. vasárnap 10:58
Mesébe illő környezet, street foodos, bisztrós, BBQ-s kínálat, kerti party a Bükk lábánál – megújult az Avalon Park Sörkertje! Mondhatni négyévszakos lett, tágasabb belteret kapott, nyáron klimatizált, télen fűtött, a látványkonyha még kiemelkedőbb helyet kapott, így valódi 4D élményben (illat, látvány, íz, tapintás) lehet részünk. Kihasználtuk hát a megújulás alkalmát, a tavaszi napfürdőt, és belekóstoltunk a miskolctapolcai BBQ-ba.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 27. szerda 11:44
Nicolas Sarkozy volt francia elnök megvédte „barátját”, Orbán Viktort, és a megegyezés mellett foglalt állást az Európai Unóban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 26. kedd 13:48
Az 1789-es francia forradalom előtt született liberalizmus kimúlik, ha nem reformálják meg sürgősen. Mindegy, hogy nyertes volt előtte, vagy vesztes, de véget fog érni, mert elsodorja a választói cunami.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 22. péntek 20:14
Melyik magyarországi egyetemnek van a legszebb campusa? A miskolciak már sokszor bizonyították, hogy össze tudnak fogni egy jó ügy érdekében, tegyük meg ezt most is, az egyetemünkért!

Programok

-
Miskolc városában