Ugrás a tartalomra

Pál Dénes templomi esküvőjéről posztolt képeket

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 18. kedd 13:20
Az énekes és két lánya édesanyja, Heni fontosnak tartották, hogy egyházi esküvőjük is legyen.
Pál Dánes és felesége, Heni / Fotó: Pál Dénes Facebook oldala

A közösségi oldalán két fotót osztott meg egyházi esküvőjéről a 33 éves sztár. Két gyermeke édesanyjával, Henivel hivatalosan már házasok, de szerették volna, ha nemcsak az anyakönyvvezető, hanem Isten előtt is kimondják az igent - írja a Femina.hu.

A portál arról is beszámol, hogy az énekes és párja két kislány szülei, Panna 2018 júliusában, Emma Sára 2023 novemberében jött a világra. Pál Dénes 2021 nyarán, Rómában kérte meg kedvese kezét. A polgári esküvőjüket az azt követő év nyarán tartották meg. . 

A pap áldása

„Örökkön örökké - eddig is tudtuk és »hivatalosan«, az anyakönyvvezető előtt már rég kimondtuk egymásnak az igent. A hétvégén Isten előtt is megerősítettük az eskünket, a kislányunk pedig részesült a keresztség szentségében. Gondolkodtam sokat, hogy megosszam-e, mert az ember erről nem nagyon beszél, a hit magánügy, nem tesszük a kirakatba. De a feleségemnek és nekem is fontos volt az egyházi esküvő, ahogy az is, hogy a gyerekeinket megkereszteljék. Emma Sára keresztelője pedig - ugyanúgy, ahogy annak idején Panna Rózáé - csodálatos élmény volt, amit csak a családunkkal osztottunk meg. Köszönjük Levente atyának, hogy széppé, meghitté, vidámmá és egyben felejthetetlenné tette nekünk ezt a napot!” - írta Pál Dénes a közösségi oldalán a felvételhez.

További hírek

Olvasnivaló