Ugrás a tartalomra

Fontos győzelem - PannErgy-MVLC–Kaposvári VK: 9–8

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 18. szombat 18:49
Az utolsó negyedben még két góllal vezetett a Kaposvári VK a PannErgy-MVLC miskolci otthonában, a véghajrában azonban a hazai csapat lopta el a show-t és a három pontot.
Fotó: Juhász Ákos

A mérkőzés első negyedében a vendégeknek állt a zászló, a Kaposvár Fülöp Bence, majd Dőry Farkas révén kéltgólos előnyre tett szert. A miskolci csapat azonban ezt ledolgozta a játékrész végére. A második negyedben az egykoron Kaposváron is vízilabdázó Hegedűs Bence emberelőnyös találatával fordítottak a hazaiak. 
A kaposváriak nem tudtak élni az emberelőnyös helyzetekkel és egy hosszabb gólcsendes időszakot újra a hazaiak szakítottak meg, így már kettővel vezettek. Kakstedter Bendegúz találata hozta vissza a reményt a KVK-nak.

A fordulást követően újabb emberelőnyös góllal növelte előnyét a PannErgy-MVLC, azonban előbb Dőry Farkas szabaddobásból volt eredményes, majd a rutinos Vindisch Ferenc révén gólra váltottak egy emberelőnyt a somogyiak. Hegedűs Bence gólja után a döntés az utolsó játékrészre maradt. Jól kezdtek a vendégek, Kakstedter Bendegúz és Fülöp Bence révén újra kétgólos előnyben voltak. Ezt viszont nem tudták tartani, sőt olyan véghajrát indítottak a miskolciak, amivel aztán mind a három pontot otthon tartották. 

PannErgy-MVLC-Miskolc–Kaposvári VK 9–8 (2–2, 2–1, 2–2, 3–3)

Miskolc, Kemény Dénes Uszoda, 120 néző. Vezette: Füzesi Zs., Fodor R.
PannErgy-MVLC-Miskolc: Moravcsik – Tanczer, Nagy N., Szalai G., Hegedűs B. (3), Várkonyi (1), Hok. Csere: Smitula, Oltean (2), Krasznai, Dubinák (1), Molnár G. (2), Varga B. Vezetőedző: Vidumanszky László.
Kaposvári VK: Kósik – Dőry (2), ifj. Berta J., Pellei F., Fülöp B. (3), Baj, Vindisch (1). Csere: Aranyi, Kakstedter (2), Palatinus, Juhász-Szelei, Vörös, Vadas. Vezetőedző: Surányi László.
Gól, emberelőnyből: 8/3, illetve 7/2.
Gól, büntetőből: 2/2, illetve 1/1.

Galéria a győztes mérkőzésről. Katt a képre!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!