Ugrás a tartalomra

A Géniuszban dedikált Pataky Attila, Zsöci és Buksi

Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. december 07. csütörtök 21:31
​​​​​​​Az EDDA Művek három tagja, Pataky Attila, Zselencz László (Zsöci) és Csapó György (Buksi), ma délután dedikálta Bárdos István - miskolci turisztikai szakember és zenész - frissen megjelent Miskolci rocklegendák című könyvét a Géniusz Könyváruházban.
Fotók: Juhász Ákos

Méltán állítható, hogy Bárdos Istvánnak, a legendás Reflex zenekar alapítójának és énekesének múlt héten megjelent legújabb könyve kuriózum és hiánypótló kiadvány. A szerző húsz legendás miskolci rockzenekar gitárpárbajait eleveníti fel a kiadványban, amelyben egy fejezet az 1962-től a 2000-es évekig alakult jelentősebb együtteseket mutatja be.

A kiadvány segítségével a fiatalabb  a generációnak is nyilvánvalóvá válhat, hogy milyen egyedülálló zenei élet volt már régen is Miskolcon, a kicsit idősebbeknek pedig számtalan ismerős arc és név elevenedhet meg a könyv lapjairól. 

A Miskolcról indult bandák egyik leghíresebbje és legnépszerűbbje az EDDA Művek. A zenészek nem csupán dedikáltak, hanem sztoriztak is a meghatározó korról és időszakról. – Ebben a könyvben benne van az összes miskolci zenekar és előadó lelke, sorsa, élete és a gondolatai arról, hogy milyen formában élte meg azt az időszakot – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Pataky Attila.

A Géniusz Könyváruház, a korábbi évekhez hasonlóan, idén is számos szerzőt és művészt invitált meg miskolci üzletébe, hogy az olvasók személyesen is találkozhassanak kedvenceikkel, és még jobban megismerhessék a feltörekvő, régióbeli írókat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!