Ugrás a tartalomra

Győzelem a hazai kézilabda nyitánon

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 17. vasárnap 13:02
Hazai pályán is győzelemmel kezdte az NB II. C csoportját a DVTK férfi kézilabda csapata. A 2. fordulóban az első mérkőzésén szintén két pontot szerző Gödöllői KC látogatott a Generáli Arénába, ahol a piros-fehérek már a találkozó elején magabiztos előnyt építettek ki, amit a lefújásig 11 gólosra növeltek - számolt be a dvtk.eu.
Fotó: dvtk.eu

Az előző szezonban a Generáli Arénában veretlen DVTK a 2023/24-es idényt is magabiztos játékkal kezdte a 2. fordulóban a Gödöllő ellen. A 11. perchez érkezve már hét gólos előnyt építettek a piros-fehérek, amit azonnal vendég időkérés követett (9-2). Az egy perces pauza után stabilizálódott a vendégek játéka, azonban közelebb már nem tudtak már kerülni Molnár András csapatához, akik megőrizve a találkozó legelejeén összeszedett előnyt 21-14-es eredménnyel fordultak - olvasható a dvtk.eu-n.

A második félidő elején a tovább tudta növelni előnyét a Diósgyőr, amit a 41. percre tíz gólosra is feltornázott (28-18). A mérkőzés végső fázisában számos, az utánpótlásból az idei évben a felnőtt csapatba felkerült játékos is lehetőséget kapott a bizonyításra, akikkel a pályán végül 38-27 arányban itthon tartotta az újabb két pontot a DVTK.

A találkozón Kohlrusz Levente 11 gólt lőtt, míg Gulácsi Bálint nyolcszor, Szepesi István pedig négyszer vette be az ellenfél kapuját. A mérkőzésen Torma Antal 35 százalékos mutatóval védett.

Férfi kézilabda NB II. C csoport, 2. forduló
DVTK - Gödöllői KC 38-27 (21-14)
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!