Ugrás a tartalomra

Kövér szerint kötelességünk a Fideszre voksolni

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 23. csütörtök 08:07
Az Országgyűlés fideszes elnöke Újfehértón egy lakossági fórumon beszélt, ahol bemutatták a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltjét és az önkormányzati képviselői posztra jelölteket is.

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt Európa és Magyarország még nem állt, soha nem volt akkora tétje az európai uniós választásnak, mint most - írta meg a 24.hu.

„Mozgósításban, meggyőzésben, a felelősség felkeltésében jobbnak kell lennünk”, mint az ellenzék – idézte a Fidesz Országos Választmányának elnökét az MTI. Kövér László szerint  2010-ben komoly fordulat történt Magyarországon, a romeltakarítás és a stabilizáció után olyan tíz év következett, amikor a gazdasági helyzet évről évre javult, az emberek jobb anyagi helyzetbe kerültek, nőtt a nyugdíjak értéke és a családos keresők jövedelme.

A portál az MTI nyomán tett beszámolója alapján a házelnök hosszan méltatta az Orbán-kormány intézkedéseit, kiemelve a világszerte elismert családpolitikát, a nemzetpolitikában bekövetkezett változásokat és a keleti nyitás politikáját.

Szerinte sokaknak nem tetszik, hogy önálló hangon merték megfogalmazni érdekeiket, ahogy az sem, hogy „képesek, hajlandók és mernek a béke mellett érvelni, az igazság oldalán állni”. A június 9-i választás arról is szól, hogy „a világ nagyobbik része hatással tud-e lenni Európa háborúpárti részére”, amely minden eszközt megragad.

Kövér László szerint az a kérdés, hagyjuk-e hogy mások kockára tegyék eredményeinket azzal, hogy belerángatnak minket a háborúba, vagy történelmi elődeinkhez – Hunyadi Jánostól az 1956-os hősökig – méltóak tudunk maradni, és a megfelelő helyre húzzuk az ikszet.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!