Ugrás a tartalomra

Nemcsak támaszkodnak, támasztanak is! Százezerszer...

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 03. szombat 18:47
Az év végéhez közeledve, "Ti vagytok a legnagyobbak!" jeligével közös jótékonysági akciót szervez a beteg gyerekekért az Ultras Diósgyőr és a DVTK.
Juhász Ákos képgalériája

Régi hagyomány már, hogy a DVTK szurkolói adománygyűjtést szerveznek az év végén, az idei akció is ebbe a sorba illeszkedett. Idén a B-A-Z. Megyei Kórház GYEK Onkohematológiai és csontvelő transzplantációs osztályának beteg gyerekeinek gyógyulását szerették volna segíteni a pénzgyűjtéssel, amelyhez a DVTK is csatlakozott.

Ferenci Gábor kislánya, Dia a tavalyi esztendőben, nagyon fiatalon, kisiskolásként daganatos betegségben hunyt el, és most is vannak az osztályon olyan beteg kisgyerekek, akiknek ezzel a segítséggel a gyógyulását segíthetnénk elő.

Az adományokat a DSZK (Diósgyőri Szurkolók Közössége) számlaszámára lehet utalni: 11600006-00000000-83461268 (külföldi utalás esetén a HU26116000060000000083461268 számlaszámra). A közlemény rovatba kérik feltüntetni, hogy: „FEKVŐTÁMASZ”!

Gábor az emlékének adózva - lévén: komoly versenyzői múlttal is rendelkező harcművész - megfogadta, hogy százezer fekvőtámaszt teljesít. Az utolsó százat a Diósgyőr szurkolóival és a DVTK sportolóival együtt nyomta le a szombati, Haladás elleni mérkőzést megelőzően, a DVTK Stadion előtti téren.

Az elmúlt években a szurkolókkal közösen a DVTK már sokszor bebizonyította, hogy hegyeket képes megmozgatni, ha arra van szükség: több alkalommal segítettek a GYEK kis betegein, de minden évben gyűjtenek a helyi állatmenhelyeknek, nemrég pedig egymillió forintot gyűjtöttek a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak, és idén tavasszal tartós élelmiszerekkel töltöttek meg egy kamiont az orosz-ukrán háború menekültjeinek megsegítésére.

Az Ultras Diósgyőr és a DVTK közös gyűjtése december 10-éig tart.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!