Ugrás a tartalomra

Ötvenöt kutya és három cica vár új gazdira 

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 24. kedd 11:21
Nyílt nap lesz szombaton a Miskolci Állategészségügyi Telepen, ahol az állatok megtekinthetők, örökbefogadhatók vagy támogathatók.
Kép: Miskolci Városgazda

A Miskolci Állategészségügyi Telep következő nyílt napját 2023. január 28-án, szombaton, 10 és 14 óra között tartja a Fonoda u. 16. szám alatt.
A program lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, hogy megismerjék és derűsebbé tegyék a telepen tartott, gazdára váró állatok egy napját. Ha pedig valaki a barátkozás, egy-egy simogatás vagy séta után úgy érzi, hogy hosszútávon is törődne valamelyik, sok megpróbáltatáson átesett állattal, és felelősségteljes gazdája tudna lenni, a nyílt napokon lehetőség van elindítani az örökbefogadást is. 

A látogatók adományokkal is segíthetik védenceink mindennapjait. A telep dolgozói szívesen fogadnak a többi közt régi törülközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet.

A Városgazda üzemeltetésében lévő telep dolgozói jelenleg 55 kutyáról és 3 macskáról gondoskodnak - tudatta a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. 

A nyílt napról, az örökbe fogadás részeleteiről és a gazdára váró állatainkról az alábbi linken bővebb információ olvasható:

https://varosgazda.hu/allategeszsegugyi-telep/gazdit-keresunk

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!