Ugrás a tartalomra

TOP 10 őszi-téli illat nőknek

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 06. hétfő 14:33
A divatos illat lehetővé teszi minden nőnek, még a hideg évszakban is, hogy hangsúlyozza egyéniségét és teljessé tegye megjelenését. Ebben a cikkben megismerjük a legújabb trendeket, amelyeket a híres parfümházak kínálnak nekünk a női parfümök szegmensében. (Támogatott tartalom.)

A parfümöknek, akárcsak a ruháknak, az évszaknak és a körülményeknek megfelelőnek kell lenniük. Bőrünkön az aromák az egyéni adottságoktól, a hőmérséklettől és a páratartalomtól függően teljesen eltérő módon tárulhatnak fel. Ezért a hűvösebb időszakban a friss illatok túl éles illatúak, a melegek viszont finoman nyílnak, a fejjegy hosszabban szól, magát az illatot pedig melegítőnek és gyengédnek hat. A legjobb édes parfümök megtalálhatóak a MAKEUP webáruház kínálatában, ahol eredeti és minőségi parfümöket és kozmetikumokat tudsz rendelni elérhető áron. 

A hideg évszak divatos női illatai: őszi parfüm és téli parfüm 

Az őszi-téli időszakban népszerűek a sokrétű aromák, a keleti, virágos, fűszeres, vaníliás, karamell, csokoládé, praliné desszert, a kávé, kakaó, pézsma és fás árnyalatok melengető akkordjai. Az ilyen összetételű illatok sajátossága, hogy fokozatosan nyílnak meg a bőrön. Növelik intenzitásukat a hideg levegő hőmérséklete és a testhőmérséklet kontrasztjára, ugyanazt a meleg hatást keltve.

Meleg ölelés: TOP 10 őszi-téli illat nőknek 

Lancome La Vie Est Belle Eau De Parfum

A idei szezon egyértelmű győztese. A legjobb őszi parfüm élénk és felismerhető illattal, amely mindig a legjobb hangulatra inspirál. Kattints a  https://makeup.hu/product/33333/ linkre, és vigyél sok mosolyt és nőies bájt a szürke hétköznapokba! A virágos-vaníliás illatpiramis a bogyós-gyümölcsös akkordok, a fehér virágok, a karamell és a vanília harmonikus kombinációján alapul. Az édes és meleg illat a feketeribizli és a körte jegyeivel nyílik meg, amit a virágos szívben a fehér jázmin, a narancsvirág és az írisz folytat. Kiegészíti mindezt a karamell, a praliné és a vanília édes, cukros jegyei. 

Chloé Nomade Eau De Parfum

Bájos illat, amely az első pillanat után elnyeri a szíved. A varázslatos gyümölcsös és fás illat páratlan varázst ad a megjelenésnek. A Mirabelle szilva nyitja a kompozíciót, amelyet a szívben jázmin, rózsa és őszibarack vált fel. Ezt követi az alapjegyekben a jellegzetes pézsma és a szantálfa.

Calvin Klein Eternity Moment Eau De Parfum

Egyszerre finom és érzéki illat, tökéletes őszi parfüm vidám lányok számára. Friss és könnyű illatpiramis jellemzi fényűző virágokkal, gyümölcs-, fa- és vízakkordokkal kombinálva. Pontosan olyan, akár a szerelem első látásra.

Giorgio Armani My Way Eau De Parfum

Rendkívül személyes és modern virágillat az új generáció számára. Fejjegyeiben az olasz calambriai bergamott és egyiptomi narancsvirág, a szívben indiai tubarózsa jázminnal kombinálva ragyogó nőiességet kölcsönöz viselőjének. Az illatpiramist a madagaszkári bourbon vanília, az amerikai virginiai cédrus és a fehér pézsma teszi teljessé. 

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau De Parfum

A kifinomult és összetett illat szerelmeseinek szól, a legjobb édes parfümök egyike. Először a rózsaszín bors bontakozik ki, jellegzetes fűszeres hangulatot adva, amit a mandarin és a bergamott követ. A csábító ilang-ilangot írisz, narancsvirág és jázmin csokor egészíti ki az illat szívében. Az alapjegyekben kókusz, vanília és pacsuli egyesül. 

Yves Saint Laurent Black Opium Eau De Parfum

Egyedi és különleges keleti akkordok keveréke. Az illat legfőbb jegyei a kávébab köré épülnek. A jázmint és a narancsvirágot vanília és elegáns cédrus keretezi. 

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto Eau De Parfum

A legjobb választás a szabad nő számára, akit nem köthet le semmiféle korlátozás, és aki élvez minden egyes pillanatot. A lilaakác és a rózsaszín bors bevezetőjét vad jázmin és a vörös liliom folytatja. A szantálfa, a pacsuli és a finom vanília meleg és kecses jegye teszi a legjobb édes parfümök egyikévé.

Lacoste Lacoste Pour Femme Eau De Parfum

Előkelő, tele bájjal, nőies érzékiséggel és vonzerővel. Az illatot a bergamott és a zöld alma finom hangjai nyítják. Ezt teszi markánsabbá a bors, amit frézia tesz nőiessé. Ehhez csatlakozik a jázmin, rózsa és ibolya, majd a cédrus és az édes bőr aromája. Befejezi mindezt a szantálfa.

Lancôme Idole Eau De Parfume

A magabiztos, őszinte és irányító hölgyek illata. Csupa rózsa, finom, friss és érzéki. Igazi mestermű, amelyet jázmin enyhe aromájával kombinálnak. A háttérben a pacsuli és a fehér pézsma jegyei mutatkoznak meg. Az újfajta pézsmaszirom virág illatú Idole mindig jó választás.

Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her Eau De Parfum

Mint őszi parfüm és mint téli parfüm is megfelelő, hiszen képes meglepni a különféle illatok csodálatos egyedi keverékével. Innovatív, harmonikus és érzéki illat, amely szenvedélyt és szigort is sejtet egyszerre. A fejjegyekben citrom és őszibarack, a szívben édes virágzó rózsa, magnólia és frangipáni akkordok. Az alapjegyek között pedig ámbra, fafélék és pézsma illatozik különleges módon, ami tovább hangsúlyozza az illat vonzó nőiességét.  

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!