Ugrás a tartalomra

Változás a 21-es és 21G-s autóbuszok közlekedésében

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 27. hétfő 20:12
November 28-án, kedden 8 órától a Dayka-átkötés kivitelezése miatt új forgalmi rend lép életbe, ez a változás a 21-es és 21G-s járatok útvonalát és egy megállóhelyét érinti.
Fotó: MVK Zrt.

Aszfaltozás miatt lezárásra kerül a Petőfi utca – Dayka Gábor utca csomópont, ezért a munkálatok befejezéséig a Berekalja irányába közlekedő 21-es és az Újgyőri főtér felé induló 21G-s autóbuszok terelt útvonalon közlekednek, valamint a járatok a Teleki utca megállóhelyet nem érintik.

Az új Dayka-szakaszon kialakított Erzsébet tér megállóhely a munkavégzés idejére áthelyezésre kerül a Bartók Béla tér (Kálvin János utca – Hunyadi utca között) jobbra kanyarodó sávjába.

A két viszonylat útvonalváltozása Berekalja, illetve az Újgyőri főtér irányába: a Kálvin János utca után a járatok nem haladnak tovább a Meggyesalja utcára, hanem a Rácz György utca - Bartók Béla tér – Hunyadi utca –Malomszög utca – Petőfi utca útvonalon közlekednek, az útvonaluk a Petőfi utcától változatlan.

Szintén ezen a napon változás, hogy reggel 8:00 órától a Tiszai pályaudvar, valamint a Szondi György utca végállomás irányába induló 21-es, illetve 21G-s autóbuszok esetében megszűnik a terelés, ismét eredeti útvonalon közlekednek, az ideiglenes Teleki utca megállóhely visszakerül eredeti helyére a Meggyesalja utcába, a Nagyváthy utca megállóhely pedig újra használatba kerül. 

Adventi felvonulás a belvárosban

December elsején, pénteken az Adventi Vásár megnyitásának alkalmából az Erzsébet tér és a Szent István tér között felvonulást rendeznek, ezért 15:30-tól a felvonulók elhaladása ideje alatt (néhány percig) a villamosforgalom szünetel, ezért késésekre kell számítani - írja közleményében a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!