Ugrás a tartalomra
Vasárnap rendezik meg a Nagy Táncválasztó program sorozatot, melyet a Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem szervez tíz vidéki helyszínen. Az egész napos program során ingyenes tánc órákon, kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm vetítéseken, táncelőadásokon várják az érdeklődőket.(x)
Milyen egy ESKÜVŐ a Mexikóvölgy Rendezvényközpont mesés természeti környezetében? Szeptember 19-20-án, szombaton és vasárnap 10-16 óra között bárki megálmodhatja, ha ellátogat oda, és körülnéz  a helyszínen. Közben pedig kedvére válogathat a nagy nap kellékei közül! (x)
A munkálatok alatt villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat az érintett szakaszon.
A zsidó imaház teljesen új, kívül-belül, a hívek azonban még nem tarthatnak alkalmakat, mert elérkezett a járvány második hulláma. Fotókon tudjuk megmutatni, hogy milyen szép lett a Déryné utcai épület.
Bepillantást nyerhetett álmai munkájába Langauer Katinka a Neked munka nekem álom elnevezésű program segítségével, egy napra. A fiatal lány a Miskolci Egyetemre jár, de gyermekkorától állatorvos szeretett volna lenni. A MÁSA-nál teljesült a kívánsága.
A Bál a Savoyban Ábrahám Pál egyik legnépszerűbb, napjainkban is Európa-szerte játszott operettje. A bohózati fordulatokban bővelkedő mulatságos féltékenységi történet helyszínét Szőcs Artur rendezése Nizzából Londonba teszi át. A mediterrán – olasz és spanyol – motívumokból építkező zenei anyagban számos népszerű sláger is felcsendül.
A Sanofi összesen több mint 7 milliárd forintból, 1,2 milliárd forintos állami hozzájárulással bővíti miskolci üzemét – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a beruházás csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.
A hétfői adásban elevenítették fel miskolci élményeiket a rádiós műsorvezetők.
A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint – miután megölte – egy miskolci ingatlan területén rejtette el áldozatát.
Az eddigi tapasztalatok szerint minden ötödik, a koronavírus-fertőzésen átesett ember szervezete termel elegendő ellenanyagot, így tőlük le lehet venni a vérplazmát – mondta a Testnevelési Egyetem tudományos rektorhelyettese.
A kerékpárosoknak idén sem akadt legyőzője, a villamos viszont visszavette második helyét. 
A kis állatka jól van, jelenleg megfigyelés alatt tartják, itt piheni ki a kalandot.

Programok

-
-