Ugrás a tartalomra
Rendkívüli szünetet rendelt el az Oktatási Hivatal a koronavírus megjelenésével kialakult veszélyhelyzet miatt - írja közleményében a városháza.
Továbbra is rosszak a tapasztalatok a közterületeken érvényben lévő szabályok betartását illetően, ezért döntött a még szigorúbb fellépésről a miskolci operatív törzs. A szokásokhoz híven szerdán újra üléseztek.
A Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának 22. fordulójából előrehozott találkozón a sereghajtó Zalaegerszeg gárdáját fogadta az Aluinvent DVTK. Földi Attila lányai felszabadult játékkal 90-57-re győzték le a ZTE csapatát.
A politikus a DK színeiben méretteti meg magát, célja pedig az, hogy a jövőben ő képviselhesse a megye kettes számú országgyűlési választókerületének lakóit. 
A tizenegyezer forintos emelt összegű támogatást azok a szépkorúak kapják meg, akik azt korábban igényelték, vagy év végéig megteszik.
Hatvanhat rádió fogott össze országszerte, hogy segítsenek a kórházban ápolt beteg gyermekeknek. Céljuk, hogy könnyebbé tegyék a kapcsolattartást a járványhelyzet karácsonyi időszakában.
Jó néhány amerikai tank és egyéb harcjármű várakozott a Budapest-Kelenföld vasútállomáson egyik éjszaka, a ködben megbújva. - írja a vezess.hu
Müller Cecília országos tisztifőorvos válaszolta meg a kérdést.
Az ok: több mint húsz ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból alig pár nap alatt.
Az önkormányzat számára fontos a miskolciak véleménye, ezért azt kérik, minél többen töltsék ki a cikkben található kérdőívet.
Idén a járványhelyzet miatt elmaradnak a hagyományos jótékonysági vásárok, ezért on-line adománygyűjtő akciót szervez a Civil Központok országos hálózata a Miniszterelnökséggel együttműködve. Az Adventi Civil Börze kezdeményezés keretében megyénkből három szervezet kap lehetőséget arra, hogy adománygyűjtő kampányt indíthasson.
Guy Verhofstadt szerint Magyarország és Lengyelország nélkül kell létrehozni az unió helyreállítási alapját, ha ezek az országok nem vonják vissza a vétójukat. A belga liberális EP-képviselő erről az Euronewsnak adott interjúban beszélt Brüsszelben. Szerinte a magyar és a lengyel kormány kárt okoz a saját polgárainak.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!