Ugrás a tartalomra
Kétezer arcmaszkot oszt ki Miskolc önkormányzata a városban tevékenykedő önkormányzati képviselők által – olvasható szerdai közleményükben.
A húsvéti hosszú hétvégén két napon is ingyenes lesz a parkolás Miskolcon.
A járványhelyzetre való tekintettel a hulladékszállítók védelme érdekében több tanáccsal is ellát az polgármesteri hivatal.
Az elektronikus számla megjelenítő felület a MIVÍZ és a MIHŐ ügyfeleinek teheti kényelmesebbé a számlafizetést.
A kormány rendelkezéseivel összhangban Miskolc város vezetése továbbra is azt kéri minden külföldről hazatérőtől, hogy a saját maga, barátai, szerettei és mindannyiunk érdekében tartsa be a tizennégy napos házi karantént, és ez alatt az idő alatt még legközelebbi hozzátartozóival se érintkezzen – írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.
Minden időben, a különleges élethelyzetekben is biztonságot adnak a gyalogátkelőhelyek. A közlekedésbiztonság továbbra is közös érdekünk, ahogy a rendkívüli szabályok betartása is.

Elkezdték széles körben tesztelni a japán influenzagyógyszert, ami a koronavírus ellen is hatékony lehet.
Szerdán hat repülőgép érkezik Budapestre, amelyek többek között 12 millió maszkot, 30 ezer overallt és 200 ezer arcvédőt hoznak – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán.
On
A Szinvavölgyi Néptáncműhely újabb videókkal jelentkezett, ezúttal a gyermekcsoportok hívják fel a figyelmet az otthon maradásra – és az otthon táncolásra!
A gesztussal a sportolók a klub menedzsmentjének intézkedéseit támogatják.
DVTK-szurkolók mondtak köszönetet az egészségügyben dolgozóknak péntek este. Látványos fotók, látványos videók készültek! Mutatjuk!
A Miskolci Állatkert ugyan jelenleg nem fogad látogatókat, de az állatok körül nem állt meg az élet. Így egyebek mellett a Bennett-kenguruk csapatában is kölykök nevelkednek. A két kiskenguru időnként már elhagyja anyja erszényét.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!