Ugrás a tartalomra

Belföld

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 12:59
Ismét Szita Károlyt, Kaposvár polgármesterét választották a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) elnökévé. Veres Pál bizottsági elnök lett.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. december 10. kedd 09:07
Kevesebb baleset történt a vasúti átjárókban mint tavaly, de több volt köztük a halálos kimenetelű – közölte a MÁV kedden az MTI-vel.
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 17:51
A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) Etikai Bizottsága 2019. december 8-i ülésén összegezte és lezárta a Gothár Péter elleni etikai eljárást, és egyöntetű döntést hozott, melynek értelmében Gothár Péter oktatói szerződésének azonnali hatályú megszüntetését javasolja az SZFE vezetésének – közölte az SZFE hétfőn a közösségi oldalán.
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 12:39
Köd miatt Pest, Borsod-Abaúj, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Vas és Veszprém megyére adott ki hétfőre elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. december 07. szombat 15:08
A mentőket egyetlen nap alatt az országban 3411 esethez riasztották, a fővárosban több mint ezer esetet láttak el, különösen az elesések miatti végtagtörések száma emelkedett - közölte az Országos Mentőszolgálat.
Forrás
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva
2019. december 09. hétfő 10:35
Elkezdődött a téli krízisidőszak a hajléktalanellátásban, amely november 1-jétől április 30-áig tart. A tél, az éjszakai fagyok, az első hó beköszöntével egyre több otthontalan veszi igénybe a hajléktalanszállók szolgáltatásait. Miskolcon három szervezet négy utcai gondozó szolgálata járja a várost, hogy a fedél nélkülieknek segítséget nyújtson, és rábírja őket arra, hogy az éjszakát ne a szabad ég alatt töltsék.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 15:53
Újabb üteméhez érkezett a Budapest-Hatvan vasútvonal rekonstrukciója, amelynek keretében visszaadják a vasúti utasforgalomnak a Pécel és Aszód közötti vonalszakaszt december 8-án - mondta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) beruházási vezérigazgató-helyettese pénteken, Pécelen.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. december 05. csütörtök 10:07
Kiskorú veszélyeztetése miatt vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség egy anya és annak élettársa ellen, miután a nő kilencéves gyermeke segélyhívón kért segítséget, mert szülei ittasan erőszakosan viselkedtek egy januári éjjelen.
Forrás
Népszava
Utoljára módosítva
2019. december 05. csütörtök 09:37
Sorra mondja fel a helyi televíziókkal kötött szerződéseket a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) azokban a városokban, ahol az ellenzék került hatalomra - írja a Népszava.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. december 04. szerda 11:12
A magyarok átlagosan 38 ezer forintot terveznek költeni az idén karácsonykor a Cofidis hitelmonitor legfrissebb kutatása szerint.

Programok

-
Miskolc városában