Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
Gável Adrienn
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 16:02
Nyomozás indult egy 52 éves férfi ellen többek között kábítószer-kereskedelem, orgazdaság, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt.
Forrás
Farkas Ildikó - Kujan István
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 14:24
Összefogtak a Miskolcért tenni akaró, közösségfejlesztésért dolgozó civilek. Az együttműködést szerdától már úgynevezett „részvételi munkacsoportban” is folytatják. Ekkor tartotta alakuló ülését a csoport, amelynek célja, hogy a civil szféra és a lakosság is bekapcsolódhasson a döntéshozó folyamatokba és ötleteikkel gyarapítsák a várost.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 13:37
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatala a COVID-19 fertőzés továbbterjedésének megakadályozása, illetve a fokozottan veszélyeztetettek védelme érdekében az Országos Tisztifőorvos és a Nemzeti Népegészségügyi Központ által a higiénés, óvó-védő és lakossági magatartási szabályok betartásáról kiadott felhívást küldte a településeknek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 12:26
Továbbra is kötelező a száj és orr eltakarása a közösségi közlekedésben - írja közlemlényében a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.
Forrás
M-Kiss Judit – Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 11:44
Az eset még a múlt héten történt, a fertőzött egy diák munkavállaló, a vele érintkezett munkatársakat a Macropoliszból otthoni karanténba küldték.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 10:16
Szentmisével és az életéről szóló előadással emlékeznek vasárnap Nagy Lajos király legifjabb leányára, Szent Hedvigre, aki apja halála után a lengyel trónt örökölte. Már életében szentként tisztelték, mivel sokat tett a litvánok keresztény hitre térítéséért. A magyar királylány és a lengyel királynő mindkét nép szívébe belopta magát, hiszen rövid élete alatt a megértő szeretet lángját vitte magával lengyel földre, ami idővel hatalmas tűzzé lobbant.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 17:05
A TeatRom címmel rendeznek színházi fesztivált Borsod-Abaúj-Zemplén megye több, romák lakta településén augusztus 15. és 23. között.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 15:29
A munkálatok miatt átmenetileg máshol lehet majd jegyet, vagy bérletet venni - írja az MVK Zrt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 16. csütörtök 09:58
Hangulatos fények, kellemes zene, fantasztikus illatok és jóízű beszélgetések töltötték meg a Diósgyőri vár melletti Vásárteret az első GasztroPLACC Extra rendezvényen. Az új helyszínre is sokan kilátogattak a gasztronómia szerelmesei közül, hogy élvezzék a környék élvonalbeli éttermeinek street food alkotásait és a helyi borászok kiváló nedűit. Pénteken folytatódik az ízutazás, Miskolc legjobb ízei ismét a Vásártéren várják azokat, akik kulináris örömökre és könnyed kikapcsolódásra vágynak, történelmi környezetben.
Forrás
Gável Adrienn
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 14:45
Az elmúlt hetekben folyamatosan ültették a virágokat Miskolcon, a városgazda munkatársai több mint 70 000 tő egynyári virággal színesítették a várost.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!