Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 17. vasárnap 14:10
A Nemzetközi Diáknap miatt a tanulóknak szóltak elsősorban a novemberi termelői nap programjai – a finomabbnál finomabb falatok, bio élelmiszerek, kézműves portékák között persze a szülők, nagyszülők válogathattak. Nehéz az Erzsébet térről üres kosárral hazatérni…
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 19:16
Miskolc zenét oktató intézményei vonultatták fel egy hangversenyen növendékeiket a magyar zene népszerűsítése érdekében. A Miskolci Tehetségnap már a negyedik volt a sorban.
Forrás
minap.hu/Miskolc Tv
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 16:26
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium idén is megrendezte a Modern Gyárak Éjszakáját. Tavalyhoz képest megduplázódott a programhoz csatlakozók száma: 12 szektorból 72 gyár nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt, pénteken. Ezek a hazai üzemek a legkorszerűbb technológiával működnek és a nemzetközi piacon is versenyképesek. Perényi Zsigmond, az európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár érdeklődését is felkeltette a Hell Energy szikszói töltőüzeme és a Hagyó Kft., így őt is körbevezették az üzemekben.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 18:52
Hogyan indul el a híradó, milyen egy napi adás, hol forgatnak a stábok, milyen témák vannak a honlapon és mi a dolga egy tördelőnek? – ezekre a kérdésekre is választ kaptak az Erasmus + nemzetközi cserediákprogram résztvevői és zrínyis diákok a MIKOM-ban.
On
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 18:55
A cél az Avasi kilátó volt. A hetedik megyei lépcsőfutó bajnokságon 20 hivatásos lánglovag mérette meg magát.
On
Forrás
blikk.hu
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 16:00
Kikerült az Eurovíziós Dalfesztiválon induló országok listája, amin nincs rajta Magyarország, tehát most már biztos, hogy 2020-ban nem veszünk részt a nemzetközi megmérettetésen.
Forrás
szeretlekmagyarorszag.hu
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 15:43
„Inkább vagyok meztelen, mint hogy szőrmét viseljek!" – szól a Magyar Szőrmeellenes Liga szlogenje és a figyelemfelhívó akcióhoz most 10 ismert hazai személyiség is az arcát adta. 
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 17:53
Hamarosan a magyar felhasználók számára is elérhető lesz a Google Térkép új funkciója, amely ötven idegen nyelven mondja ki a keresett helységnevet vagy címet a külföldi utazások során – írja sajtóközleményében a Google.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 14:10
Közeleg a tél, egyre hidegebbre fordul az idő, az állatok ösztönösen készülnek a télre, a hidegre, a fagyokra, természetes élelemforrásaik elapadására. Ám nemcsak a vadon élők, hanem az állatkerti állatok is készülnek a zordabb időjárásra.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 09:28
Csorba Piroska miskolci költőnő Miskóc c. versét feldolgozó videójával Mikita Dorka Júlia nyerte el a IV. Nemzeti VERSeny különdíját, de a húszéves színinövendék a versenyen nyújtott teljesítményéért arany minősítést is szerzett.
On

Programok

-
-
városszerte