Ugrás a tartalomra

Csapatsport

Forrás
minap.hu/Miskolc TV
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 15:59
Az eredeti tervek szerint szombaton játszotta volna az új szezon első hazai bajnoki mérkőzését a PANNERGY Miskolci Vízilabda Club. Méghozzá egy izgalmasnak ígérkező találkozóval, az Eger együttese ellen. A koronavírus azonban közbeszólt, és fertőzés gyanúja miatt a házigazda lemondta a mérkőzését.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 09:11
Rendhagyó körülmények között rendezték meg az idei Szaniszló Sándor Emléktornát. A napról napra változó járványügyi helyzet különös körültekintésre intette mind a szervezőket, mind a résztvevőket. A kilátogatók és a csapatok is az érvényben lévő legszigorúbb előírások betartása mellett léphettek a Miskolci Egyetemi Körcsarnokba.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. szeptember 13. vasárnap 14:09
Az FC Barcelona labdarúgóklubnál az új szezonban is Lionel Messi tölti be a csapatkapitányi tisztet.
Forrás
vlv.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 12. szombat 11:33
Bár hivatalos pozitív teszteredmény nincs, de a gyanús miskolci esetek miatt elhalasztják a szombati Miskolc-Eger bajnoki találkozót - olvasható a Magyar vízilabda-válogatott honlapján.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 11. péntek 10:16
Emléktornát rendez pénteken és szombaton Szaniszló Sándor, a magyar kosárlabda sport, a miskolci és a Miskolci Egyetemi sportélet egykori meghatározó alakja emlékére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 05. szombat 10:08
Az idei Tour de Hongrie elnevezésű kerékpáros verseny mindent eldöntő, utolsó szakasza szeptember 2-án, szerdán Miskolc belvárosából rajtolt. A minden idők legerősebb mezőnyét felvonultató viadal záró etapján a borsodi megyeszékhelyre látogatott a kerékpársport két ikonikus alakja, a hétszeres Grand Tour-győztes spanyol Alberto Contador és a kétszeres Giro d’Italia-győztes, U23-as világbajnok olasz Ivan Basso.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 02. szerda 21:09
Nagy csatában nyert a hazai pályán játszó PVSK a férfi vízilabdabajnokság második fordulójában, szerdán.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 03. csütörtök 08:01
A hírt a Tour de Hongrie miskolci díszrajtja előtt jelentették be.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 29. szombat 21:47
A PannErgy MVLC szoros csatában, egyetlen góllal nyert a Honvéd vendégeként a férfi vízilabda ob I 2020/21-es idényének szombati nyitányán.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. augusztus 25. kedd 15:04
Szerda este a skót Celtic Glasgow legendás otthonában, a Celtic Parkban lép pályára a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

Programok

-
-