Ugrás a tartalomra

Élőben közvetítjük a Fehérvár elleni derbit

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. szeptember 03. péntek 12:57
Utolsó hazai felkészülési mérkőzését játssza szombaton a DVTK Jegesmedvék csapata.

Az Ice Hockey League-ben szereplő Hydro Fehérvár AV19 lesz az ellenfele Tokaji Viktor együttesének szombaton este 6 órától a Miskolci Jégcsarnokban. Komoly erőpróbára van kilátás, hiszen teljes kerettel érkezik a vendégcsapat – ahogy a hazaiak is bevetnek majd mindenkit. Egyrészt ezt kívánja meg az egyik legjobb magyar csapat elleni derbi, másrészt rohamosan fogy a felkészülési idő. Hazai pályán most láthatjuk utoljára a miskolciakat, mielőtt megkezdődne a szezon (de előtte még szeptember 8-án a Tüskecsarnokba utaznak a Jegesmedvék, ahol az FTC-Telekommal tartanak egy bajnoki főpróbát).

Jó hír a miskolciaknak, hogy létrejött a megállapodás, így a Miskolc Televízió műsorában, valamint a minap.hu Facebook-oldalán is élőben követhetik a mérkőzést. A Jegesmedvéket most láthatják majd először a megújult kerettel: a fiatal miskolci tehetségekkel és már a csapattal együtt edző külföldi igazolásokkal.

Akik mégis a helyszínen tekintenék meg a Fehérvár elleni mérkőzést, azoknak – a jelenleg hatályos szabályok szerint – rendelkezniük kell védettségi igazolvánnyal, amennyiben elmúltak 18 évesek. Az ennél fiatalabbak – felnőtt kíséretében – védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!