Ugrás a tartalomra

Kanadai hátvédet igazolt a DVTK Jegesmedvék

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 17. kedd 19:02
Kayle Doetzel személyében kanadai hátvéddel erősítette meg keretét a DVTK Jegesmedvék.
Forrás: dvtk.eu

A 26 esztendős játékos korábban szerepelt az egyik legrangosabb kanadai juniorligában, majd az AHL-ben és az ECHL-ben jégkorongozott. Kayle Doetzel érkezésével a hátvédsor teljessé vált és a szezon indulása előtt más védő érkezése már nem várható - számolt be a klub a honlapján.

Kayle Doetzel Kanada egyik legerősebb juniorligájában, a WHL-ben edződött, közben pedig olyan sikerek érték, mint amikor a 2012/2013-as szezon során Kanada válogatottjával megnyerte a világ egyik legrangosabb utánpótlástornáját, a Hlinka Gretzky Cup-ot, tette ezt olyan csapattársak mellett, mint például Nathan MacKinnon, Max Domi, vagy Bo Horvat. A junior évek után rögtön az AHL-be vezetett az útja, ahol összesen 71 mérkőzést játszott, továbbá az utóbbi években 200 ECHL mérkőzésen is játszott.

- A játékstílusom alapján én egy olyan hátvéd vagyok, aki szereti a kemény, sok ütközéssel járó hokit, a saját kapuja előtt határozott tud lenni, emellett pedig szeretek felérni a támadásokkal is. Minden meccs minden cseréjében a legjobbamat szeretném nyújtani és a csapat meghatározó tagjává akarok válni. Alaposan utánajártam a csapatnak, valamint a klubnak, ezek alapján pedig egy pozitív összkép rajzolódott ki és örömmel írtam alá a szerződésemet. Örülök, hogy itt lehetek és izgatottan várom az előttünk álló szezont - mondta Kayle Doetzel.

További részletek a dvtk.eu-n.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!