Ugrás a tartalomra

Láda Balázs befejezte játékos pályafutását 

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. június 26. szombat 10:25
A DVTK Jegesmedvék saját nevelésű, válogatott védője a klubhűség, a küzdeni akarás, a csupa szív játék megtestesítője az utánpótlás kinevelésében segédkezik majd.
Képforrás: dvtk.eu

A miskolci együttesben több mint 700 hivatalos mérkőzést teljesítő klubikon csak játékosként búcsúzik a klubtól: az újjáalakuló felnőtt csapat general menedzsereként dolgozik tovább a jövőben a Jegesmedvék sikeréért.
 
- Úgy gondolom, hogy elég volt – nyilatkozta a Miskolc Tv kamerája előtt Láda Balázs. - Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy addig játszottam, amíg szerettem volna.

A kitűnő játékos úgy vélte, a szlovák jégkorong élvonalában már nem tudott olyan szintű teljesítményt nyújtani, amit szeretett volna, nem érezte azt, hogy úgy tudná segíteni csapatát, mint régen. Ezért fogalmazódott meg benne az elmúlt szezon alatt a gondolat, hogy befejezi pályafutását aktív játékosként.

Láda Balázs 21 szezont játszott le a miskolci együttes kötelékében, az ő nevéhez kötődik egyebek mellett a klub színeiben elért legtöbb gólpassz is. Pályafutásának egy új szakasza kezdődik el most: marad a szlovák TIPOS ligában szereplő csapat mellett, de már nem játékosként: NHL-es mintára, general menedzserként segíti a vezetőedző mellett a felnőtt keret munkáját. Az egyik legfontosabb jövőbeni célra, a fiatalok csapatba építésére figyel maj.

- A feladatom az, hogy minden játékos, aki itt van, fejlődni akarjon, napról napra jobb teljesítményt nyújtson, ez által nőjön bele a felnőtt ligába- fogalmazott Láda Balázs. 

A DVTK Jegesmedvék aktív játéktól visszavonult kitűnőségével, egyben egyik új vezetőjével készült hosszabb riportunkat a Miskolc Tv jövő keddi sportműsorában láthatják majd a nézők.

További hírek

Olvasnivaló