Ugrás a tartalomra

Virágos csónakázás Tapolcán

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 03. péntek 14:43
Szemet és anyákat gyönyörködtető vízi járgány szeli a miskolctapolcai Csónakázó-tavat május első hétvégéjén.
Fotók: Mocsári László

Rendkívül népszerűnek bizonyul az idelátogatók körében az idén újonnan megnyitott miskolctapolcai állóvíz. A kora nyárias idő mellett vélhetően az elmúlt években átépített őspark varázslatos miliője is hozzájárult ahhoz, hogy március végi húsvéti hosszú hétvégén alig lehetett szabad csónakhoz hozzájutni.

Mint azt lapunk megírta: tíz-tíz vadonatúj csónak és vízi bicikli várja az városrészbe ellátogatókat. Sőt, a romantikus hangulatban érkezők igazi újdonságként egy különleges, baldachinnal díszített csónakban is megörökíthetik felejthetetlen pillanataikat. 

– A lehetőség szinte kínálja magát akár eljegyzési vagy esküvői fotózáshoz is – idézte fel megkeresésünkre a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője. Hozzátette, a kívánalmaknak megfelelően kollégáival ezt a csónakot bármilyen családi ünnepre vagy egyéb rendezvényre fel tudják díszíteni.

Németh Judittól megtudtuk: mindennek népszerűsítésére döntöttek úgy, hogy a közelgő anyák napja alkalmából már pénteken kisiklik a vízre a virágos pompát nyert vízi jármű – vagyis az érdeklődők majd’ három teljes napon keresztül evezhetnek a nem akármilyen élmény és tó közepette.

Az alkalom tehát kivételes. A többi nap kapcsán a cégvezető hangsúlyozta: vendégeik felé csupán annyi a kérésük, hogy a 11 és 19 óra között biztosított szolgáltatás igénybevételét legalább két-három órával előtte jelezzék számukra a sales@miskolcifurdok.hu-n keresztül.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!