Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 20:50
Andrej Babis cseh miniszterelnök lemondását követelte szombaton Prágában a Millió pillanat a demokráciáért nevű civil társulás szervezte nagygyűlés legalább 200 ezer résztvevője.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 12:03
A későbbiekben kiderül, szükséges-e további alpolgármesterek kinevezése – tudtuk meg a városháza sajtóosztályától.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. november 12. kedd 10:55
Kedd délután 16 órakor lejár annak határideje, hogy az önkormányzati választáson indult jelöltek és jelölőszervezetek eltávolítsák a kampány időszakában közterületeken elhelyezett plakátjaikat.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 12:40
Fehér Gyula lett a polgármester a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nyéstán, ahol vasárnap megismételték az önkormányzati választást, mert a helyi választási iroda nem hitelesítette az eredményt október 13-án.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 11. hétfő 09:18
Valódi és szimbolikus értelemben is nyitott városházát szeretnénk megvalósítani Miskolcon – jelentette ki Veres Pál polgármester a pénteki alakuló közgyűlést követően, a hivatal aulájában megrendezett kötetlen beszélgetésen.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 07. csütörtök 16:38
Az újonnan alakult Velünk a Város frakcióba tömörülnek az országban ellenzéki pártként definiált szervezetek önkormányzati képviselői, akik közös program, közös várospolitikai elképzelések mentén, összefogásban, Veres Pált támogatva működtetik majd a várost – jelentette be csütörtökön, sajtótájékoztatón Simon Gábor frakcióvezető, két helyettese, Badány Lajos és Hegedűs Andrea társaságában.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2019. november 06. szerda 10:13
A győri közgyűlés alakuló ülése után, péntek 16 órai határidővel lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt, Győr polgármestere, politikus ezt a győriekhez írt szerdai nyílt levelében jelentette be, amelyet eljuttatott az MTI-hez is.

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 05. kedd 11:56
Kedden reggel hivatalosan átvette mandátumát a miskolci közgyűlés újonnan megválasztott 27 önkormányzati képviselője.
Forrás
minap.hu/ Miskolc TV
Utoljára módosítva
2019. november 04. hétfő 16:05
Kedden reggel hivatalosan átveszi mandátumát a miskolci közgyűlés újonnan megválasztott 27 önkormányzati képviselője. A tizenkilenc egyéni választókerület közül tizenötben a Velünk a Város Egyesület és az őket támogató pártok, illetve civil szervezetek jelöltjei győztek, négyben pedig a Fidesz-KDNP jelöltjei szerezték meg a képviselőséget. Nyolcan a kompenzációs listán megszerezhető mandátummal kerültek be a képviselő-testületbe. 
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2019. november 04. hétfő 14:35
Azokon a településeken, ahol meg kell ismételni az október 13-ai önkormányzati választás szavazását, kint maradhatnak a választási plakátok: ezeken a helyeken nem érvényes a plakáteltávolításra vonatkozó szabályozás, mivel még tart a kampányidőszak.

Programok

-
-
városszerte