Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 20. szerda 13:15
A Velünk a Város frakciószövetség felszólítja a kormányt a Miskolc működtetésétől elvont források visszapótlására - írja közleményében a képviselőcsoport.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 20. szerda 13:21
Kedd délután az Erzsébet téren tartottak megemlékezést a Fidesz és a KDNP miskolci szervezetei. Több tucatnyian búcsúztak mécsessel, virággal a város volt polgármesterétől, Dr. Kriza Ákostól.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 20. szerda 13:22
Őszinte együttérzésükről és részvétükről biztosították az 56 éves korában elhunyt Dr. Kriza Ákos családját a miskolci pártfrakciók.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 20. szerda 13:23
Miskolc városa nevében Veres Pál polgármester felajánlotta, hogy Dr. Kriza Ákost, a város volt polgármesterét saját halottjának tekinti, és számára díszsírhelyet biztosít.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 18. hétfő 14:00
A Diósgyőri vár, a Herman Ottó Múzeum, vagy például a Mesevár óvoda felújítására rendelkezésre álló összegek a már korábban is meglévő források átcsoportosításának eredményei – hangsúlyozza a miskolci városháza.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. január 18. hétfő 11:51
Hadiipari fejlesztések kezdődhetnek Miskolcon és a megyében, de hogy milyen profilú vállalkozásokat vonnának be, és hány új munkahelyet hoznának ezzel létre, azt egyelőre nem lehet tudni.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. január 18. hétfő 10:21
A capitoliumi ostrom miatt az amerikai biztonsági szervek úgynevezett túlbiztosítással készülnek a megválasztott elnök, Joe Biden január 20-ai beiktatására.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. január 15. péntek 15:45
A Mark Rutte kormányfő vezette holland koalíciós kormány bejelentette lemondását a hónapok óta nagy port kavaró családtámogatási botrány miatt. Rutte és miniszterei március 17-ig, a parlamenti választások napjáig ügyvivői minőségben látják el feladataikat - jelentette be a kormány a miniszteri tanács pénteki ülését követően.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 15. péntek 23:56
A közlekedésbiztonság javításával, fejlesztésével foglalkozó munkacsoport kezdte meg működését a Városházán. A hivatali vezetők és szakemberek mellett a rendőrség, a kerékpározók érdekvédelmi szervezetei, tömegközlekedési, közutas és városüzemeltetési feladatú szereplők képviselői vesznek részt a munkában.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. január 14. csütörtök 16:05
Az önkormányzatok bevonásához és korrupcióellenes intézkedésekhez is kötik az uniós helyreállítási pénzek folyósítását. Úgy tűnik, a kormánynak végre tárgyalóasztalhoz kell ülnie a helyhatóságok vezetőivel (igen, az ellenzékiekkel is), hogy plusz források érkezhessenek Magyarországra. A Miskolcot vezető frakciószövetség már jelezte is: alig várják az egyeztetéseket, hiszen a borsodi megyeszékhely az egyik nagy kárvallottja a kormányzati elvonásoknak.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!