Ugrás a tartalomra

Politika

Utoljára módosítva
2019. szeptember 13. péntek 14:03
Egykori Földes diákként csalódott Veres Pálban, amiért átengedte a kompenzációs lista első helyét Gyurcsány Ferenc pártjának, és nem ő vezeti azt – jelentette ki Kopcsó Gábor. Az Új Lendület Miskolcért elnöke azt mondta: általános gyakorlat, hogy a polgármesterjelölt a listavezető, ezért is érthetetlen, hogy Veres Pál miért mondott le erről a DK elnökségi tagja, Debreczeni József javára.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 13. péntek 13:19
Gyurcsány Ferenc a megmondó ember a balliberális miskolci ellenzéknél. Ez abból is látszik, hogy a DK elnökségi tagja, Debreczeni József szerepel első helyen Veres Pál listáján. A Gyurcsány párt vezető szerepre tör Miskolcon is – jelentette ki Pakusza Zoltán. A Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltje szerint ha Veres Pál valóban tenni szeretne a városért, rajta kellene legyen a kompenzációs listán, mert polgármesternek egyáltalán nem biztos, hogy megválasztják.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 13. péntek 12:17
A Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeinek gyűrűjében, a legnagyobb közösségi oldalon élőben közvetítve jelentette be pénteken Alakszai Zoltán polgármesterjelölt, hogy konzultációt indít a miskolciakkal. Győzelme esetén minden évben kikéri majd a város lakosságának véleményét, ígérte.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 12. csütörtök 09:59
„Nem a választásról szól egy város vezetése, hanem az elképzelésekről.” Erről is beszélt Miskolcon Tuzson Bence, közszolgálatért felelős államtitkár az Avasi Gimnázium Színháztermében, a lakossági fórumon.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 11. szerda 17:30
Elégtelenre vizsgázott az ellenzék jelöltállításból – mondta a Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 10. kedd 15:42
Videoüzenetben jelentette be Kopcsó Gábor közösségi oldalán, hogy az Új Lendület a Városért Egyesület mind a 19 miskolci egyéni körzetben sikeresen állított jelöltet az október 13-i önkormányzati választásokra.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 11. szerda 09:04
Kibújt a szög a zsákból: Gyurcsány embere vezeti Veres Pál listáját – ismertette keddi sajtótájékoztatóján Soós Attila. A Fidesz-KDNP frakcióvezetője elmondta: a megszokottól eltérően nem a polgármesterjelölt, Veres Pál vezeti jelölőszervezetének listáját. A területi választási iroda online felületére hivatalosan is felkerült képviselőjelölti lista első helyén ugyanis a Gyurcsány-párt elnökségi tagja, Debreczeni József áll.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 09. hétfő 17:50
Immár hivatalos lett, hogy Veres Pál Gyurcsány Ferenc és a Dk akaratát képviseli a miskolci önkormányzati választáson. Veres ugyanis a megszokottól eltérően nem maga vezeti jelölőszervezetének listáját, hanem annak első helyét átengedte a Gyurcsány-párt elnökségi tagjának Debreczeni Józsefnek.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 09. hétfő 09:02
Jakab Péter és Jobbik plakátok jelentek meg a polgármesteri kampányban Miskolc utcáin. 
Utoljára módosítva
2019. szeptember 08. vasárnap 10:40
Szombaton Kötcsén találkozott a miniszterelnökkel a Fidesz felsővezetése és a párt legbefolyásosabb holdudvara.

Programok

-
Művészetek Háza
-
VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház
-
több helyszínen
-
Miskolci Nemzeti Színház
-