Ugrás a tartalomra

Besenyő Pista, Edebede bácsi és a költő Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 28. vasárnap 17:12
A Tudomány és Technika Háza színpadán május 6-án, szombaton Laár András szórakoztatja a nagyérdeműt.

Laár András az abszurd humor hazai királya: Besenyő Pista bácsival legendás alakot teremtett. Nem egyszerűen egy elképesztően jó - és Karinthy gyűrűs - humorista, hanem előadóművész, zenész, énekes, költő, spirituális tanító is. Május 6-án, hétfőn a Tudomány és Technika Házában lép fel a TTH Színpad - Harsányi Attila és vendégei tavaszi évadának keretében.

Talán nem mindenki tudja, hogy a legendás L’art pour l’art Társulat az alapításkor még Laár pour Laár Társulat volt, szójátékként Laár András nevére. A társulat színházi televíziós műsoraiban legismertebb karaktere Besenyő Pista volt, aki ízig-vérig magyar, mindenen kötekedő és mindenben értelmet kereső karakter. Ki ne emlékezne rá hogy is hangzott a "Nooormális?!"

A Miskolcon bemutatandó „Már majdnem az, de még nem” című est nemcsak szórakozás, hanem igazi lélekkönnyítő közösségi élmény is. Új verseket hallhatunk a költőtől, új eszmefuttatásokat Besenyő Pista Bácsitól, valamint a jóságos mesemondó Edebede bácsival is eszmét cserélhetünk.

A rendezvényre érdemes korán érkezni: a Tudomány és Technika Háza az önkormányzat és a Miskolci Nemzeti Színház partnerségével színházi közösségi, társasági élményt is szeretne nyújtani, ezért élő zene és egy pohár bor vár minden nézőt előadás előtt. Jegyek elővételben a technikahaza.hu vagy a tixa.hu oldalon vásárolhatók, illetve korlátozott számban az előadás előtt a helyszínen.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!