Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.04.29.) – Időjárás, levegőminőség, útinfó, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 29. hétfő 07:19
Anticiklon alakítja a következő napok időjárását, egyelőre marad a szép idő, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

Hétfőn derült vagy napos, száraz idő várható kevés fátyolfelhővel. A délies szelet nagy területen élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható. Késő estére 11 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet - a Hungaromet meteorológusainak jelentése szerint. 

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu hétfő reggeli adatai szerint a levegő minősége Miskolcon minden városrészben jó. 

Útinfó

A Miskolci Városgazda Facebook oldalán közzétett hétfő reggeli közlekedési információi szerint  a nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés, időjárás függvényében:

Mátyás Király u.
Palóczy L. u.
Deák tér
Ládi telepi u.
Gorkíj sor
Jedlik Ányos u.
Kiss tábornok útja
Andrássy Gy. u.
Árok u.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Ács u. 7.
Bartók B. u. 5.
Bartók Béla u. 39.
Bollóalja u. 83.
Bodza u. eleje
Bükkszentlászló Fő út 9.
Előhegy u. 68.
Egressy G. u. 25. 
Ernye bán u. 19.
Erdő sor 5.
Eszterházy u. 29.
Finkey u. 10.
Gárdonyi G. u. 22.
Kis-Kőkötő – Miskolctapolcai út kereszteződése
Középszer u. 50.
Liszt Ferenc u. 26.
Mikes K. u. 24.
Perczel M. u. 24/a.
Rácz Á. u. - Gyula u.
Tóth Pál u. 18.
Szrogh S. u. 57.
Zsolcai sor 162.

Horoszkóp

Kos

Egy számodra fontos ember segítségére sietsz, még akkor is, ha ez némileg visszavet a saját munkád elvégzésében. Most azt sem bánod, ha néhány eddigi eredményed kútba esik, mindennél fontosabbnak tartod, hogy segíts, és ezt a másik értékelni is fogja.

Bika

Egy ideje már érzed, hogy nincs rendben valami, a levegőben szinte tapintható a feszültség, ma pedig kiderül, hogy mi okozta ezt a negatív helyzetet. Az ok elsőre talán ijesztő lehet, de ha egyszer feltártátok, már csak megoldást kell találni rá, ez pedig sokkal jobb, mint a sötétben tapogatózni.

Ikrek

Ne ronts ajtóstul a házba, bármennyire is szeretnél elérni valamit, és bármilyen türelmetlenül vársz is rá, most az apró lépések vezethetnek a legbiztosabban a célodhoz. Ha kapkodsz, részeredményeket talán elérhetsz, de a kártyavár azelőtt összedől majd, hogy az utolsó lapot a helyére illesztenéd.

Rák

Valaki a környezetedben megpróbál figyelmeztetni valamire, de nem mondhatja ki egyértelműen, mire gondol. Vedd észre a jeleket, és hallgass a segítő szándékra. Nem biztos, hogy teljes hátraarcot kell csinálnod, de azzal csak jót teszel, ha nyitva tartod a szemedet, és kicsit óvatosabb leszel.

Oroszlán

Egy átmeneti gyengeség visszavehet az erődből, ezért nem érdemes a mai napra hagyni a fontosabb döntéseket, hacsak azok nem tűrhetnek halasztást. Ne szégyellj segítséget kérni, ha úgy érzed, arra van szükséged. Próbálj lazítani és pozitív dolgokra koncentrálni, úgy gyorsan visszanyered az erődet.

Szűz

Lehet, hogy most ezer gondolat kerülget arról, mi akadályozhat meg a célod elérésében, de sokkal jobban teszed, ha nem azon aggódsz, hogy mi minden történhet, hanem arra koncentrálsz, hogy most mit tehetsz azért, hogy javíts az esélyeiden. Amit most nem tudsz semmiképpen sem megoldani, azon aggódni sem érdemes.

Mérleg

Kellemes, de annál váratlanabb meglepetés ér ma, amit titkon talán reméltél, de a megvalósulásában nem mertél bízni. Mindez azonban nem a véletlenen múlott, évek kitartó munkája és az áldozatos kitartás vezetett odáig, hogy most neked kedvezzen a szerencse.

Skorpió

A hallgatás nagy erény lehet, de van, amikor nem vezet célra. Mondd ma ki azt, ha bánt valami, csak arra ügyelj, hogy megtaláld a megfelelő szavakat. A sértődött célozgatás vagy a személyeskedés nem vezet sehová, ellenben egy higgadt párbeszéd sok mindent megoldhat.

Nyilas

Szorongat egy határidő, amit magadnak szabtál, de még mindig nem sikerült döntést hoznod egy fontos dologgal kapcsolatban, ennek hiányában pedig a szükséges lépéseket sem tudod megtenni.

Bak

Jól esne most kicsit kiszállni a mókuskerékből, és lazítani egy kicsit, mert úgy érzed, az idegeid kezdik felmondani a szolgálatot. Amikor már éppen kiborulnál, a párod a segítségedre siet, és nem csak a helyzetet menti meg, de veled is érezteti, hogy jó társat választottál magad mellé.

Vízöntő

Egyre többet gondolsz a jövődre, aminek talán az is lehet az oka, hogy a megállapodásra készülsz. Vannak dolgok, amelyek fölött nincs befolyásod, ezt el kell fogadnod, és az sem segít, ha a múltbeli hibáidon rágódsz. Koncentrálj arra, hogy a jelenben mindent megtegyél a sikerért, és akkor el is fog érkezni.

Halak

Az átlagosnak induló hétköznapot egy szerelmi kaland perzselheti fel, ami nem várt szenvedélyeket ébreszt benned. Lehet, hogy a lelkesedés olyan gyorsan jön, amilyen hirtelen jött, de ha egy régi ismeretség csap át forróbb érzelmekbe, akkor nagyobb az esély arra, hogy a dolog tartós marad.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!