Ugrás a tartalomra

A Baráthegyen forgatott a 444 stábja

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 01. csütörtök 15:34
Közel tíz perces videóriportot készített a Baráthegyen, a Szimbiózis Alapítvány majorságában a 444.hu stábja. A videóban Jakubinyi László részletesen beszél arról a nehéz, majdnem megoldhatatlan helyzetről, amibe a fogyatékossággal élő emberek megsegítésére szakosodott alapítvány került az elszabadult energiaárak miatt. Megszólal a videóban több, a majorságban élő és dolgozó ember.

A videó itt nézhető meg:

A nehéz helyzetbe került Szimbiózis Alapítvánnyal korábban a minap.hu és a Miskolc Televízió is többször foglalkozott. Mint akkor megírtuk, az alapvető problémát az okozta, hogy a magas rezsiárakat csak nehezen, vagy egyáltakán nem tudják kitermelni, mert civil szervezetek által fenntartott szociális intézményekre nem vonatkozik a rezsitámogatás. A majorságban a látogatók elől már bezárták, október végén a Tök jó szombattal búcsúztak el bizonytalan időre a miskolciaktól. 

A Szimbiózis most amit csak lehet elad, ezáltal is mindent megtesznek azért, hogy a majorság megmaradhasson, de fennáll a veszélye, hogy el kell küldeniük a lakókat és a dolgozókat.
 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!