Ugrás a tartalomra

Játékra hív a könyvtár

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 05. péntek 17:12
A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár az idén is meghirdeti a Hahó, könyvtár(s)ak! című olvasásnépszerűsítő játékot a megye 3. és 4. osztályos tanulói számára. A fődíj – a tervek szerint – egy ingyenes nyári (olvasó)táborozás Bogácson - olvasható a könyvtár közleményében.

A Hahó, könyvtár(s)ak! című könyvvel, olvasással kapcsolatos játékra a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei iskolák 3. és 4. osztályos tanulóiból alakuló 4 fős csapatokkal lehet nevezni. Intézményenként egy csapat vehet részt a játékban. Az első forduló feladatlapja március 9-től érhető el itt

A megoldásokat személyesen, postai úton (3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 11.), vagy e-mailben (hahokonyvtarsak@rfmlib.hu) kell eljuttatni a könyvtárba.

Beküldési határidők: az I. forduló esetében április 26.; a II. fordulónál május 17.

Az írásbeli fordulók során legjobban szereplő csapatok meghívást kapnak a könyvtárba, a június 7-én tartandó szóbeli döntőre. A fődíj – a tervek szerint – gazdag programot kínáló, ingyenes olvasótábor a Bogácsi Thermálfürdő Kft. által üzemeltetett ifjúsági táborban július 12-től 16-ig.

További hírek

Olvasnivaló