Ugrás a tartalomra

Kulturális Örökség Napjai és Európai Mobilitási Hét a Herman Ottó Múzeumban

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 19. szombat 17:14
A Kulturális Örökség Napjai alatt, szeptember 19-20-án, a látogatók megismerhetik a Herman Ottó Múzeumban bemutatott tárlatokon keresztül kulturális örökségünket és a jelenkor kincseit.

A kiállítóhelyek látogatását kedvezményes sétálójeggyel segíti a múzeum.  A Kulturális Örökség Napjai az Európai Örökség Napok (European Heritage Days) magyarországi eseménysorozata, amelyet immár ötven országban rendeznek meg évről évre. Magyarországon is több száz érdekes műemléket tekinthetnek meg az érdeklődők, akik egy-egy izgalmas programon vagy tematikus sétán is részt vehetnek. A Kulturális Örökség Napjai több mint 30 éve mind a vendéglátók, mind pedig a látogatók számára az épített örökség, a régészeti és természeti kincsek ünnepe.

Európai Mobilitási Hét – Autómentes világnap

Az Európai Mobilitási Hét keretén belül, szeptember 22-én a Herman Ottó Múzeum központi épületébe a kerékpárral érkezőknek a teljes árú jegy árából 50% kedvezményt ad a múzeum.
Az idei szlogen: „Sétálj velünk”, ezért azon látogatóink, akik a héten, szeptember 16 és 22. között kiváltják a múzeumi sétálójegyet és azzal barangolnak a múzeum kiállítóhelyei között, jelentős kedvezmény birtokában tekinthetik meg az aktuális kiállításokat. A teljes árú sétálójegy 5000 forint, a diák és nyugdíjas pedig 2500 forintba kerül. A sétálójeggyel a jelzett időszakban valamennyi kiállítóhely egyszeri alkalommal látogatható.

 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!