Ugrás a tartalomra

Egyenlített a Bucks

Utoljára módosítva
2021. július 15. csütörtök 09:49
A végén ébredt a Görög Szörny – hiába Booker hőskölteménye, a Middleton-show többet ért: újra nyert a Milwaukee!

Az előző találkozón betliző Booker vezetésével a vendégek villámrajtot vettek, s mivel a Bucks több labdát adott el, mint egy sportkereskedés, nehéz helyzetbe kerültek. Bár kinti dobásokban továbbra sem muzsikáltak Giannisék, feljavultak védekezésben, és begyötört ziccerekkel visszajöttek a meccsbe.

A második negyedben továbbra is Booker repítette az arizonaiakat, míg túloldalt a hármasokkal hadilábon álló fehéreknél Middleton termelte a pontokat. Meglepetést hozott, hogy a két hadvezér, Paul és Antetokounmpo viszonylag csendesek voltak az első félidőben.

A nagyszünet után sem változott a játék képe: a Middleton-Booker párbaj határozta meg a meccs ritmusát, mely – első alkalommal a sorozatban – teljesen kiegyenlített volt. A foghatatlan Booker két felesleges faulttal percekre a cserepadra küldte magát, s mivel Middleton továbbra is ellenállhatatlan maradt, ez döntőnek bizonyult, és a Bucks behúzta a második hazait is, kiegyenlítve a párharcot. Folytatás vasárnap hajnalban, újra Phoenixben.

NBA Nagydöntő, 4. mérkőzés:

Milwaukee Milwaukee Bucks – Phoenix Suns 109-103 (20-23, 32-29, 24-30, 33-21)

A négy győztes mérkőzésig tartó párharc állása: 2-2.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!