Ugrás a tartalomra

Harminc éve a nagycsaládosokért

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 24. péntek 14:09
Egész programsorozattal ünnepli fennállásának harmincadik évét a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete. Tagjaik száma mintegy száztíz, de ez családot jelent. Szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik a rendezvény a Fáy András Görögkatolikus Technikum és Szakgimnáziumban.
Fotó: Juhász Ákos

Háromszáz szeletes torta, sport- és kulturális programok, Nagycsaládos Bál – így ünnepli alapításának harmincadik évfordulóját a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete. Az immár harminc éves egyesületnek mintegy 110 család a tagja, akik aktív részesei a város életének. A megye és a környék nagycsaládos egyesületei is együtt ünnepelnek a Miskolciakkal: 25 egyesület tagjait látják vendégül a Nagy Családos Fesztivál elnevezésű rendezvényen, amelyre mintegy háromszáz résztvevőt várnak. A program ingyenes, mindenkit szívesen látnak a szervezők.

A szervezők énekpályázatot is hirdettek, amelynek három legjobbja fellép a rendezvényen, valamint 30 körös futáson is indulnak a családok. Lesz mesesátor, kézműves foglalkozás, bábszínház, zumba, bohócműsor, táncelőadás és koncert. Fellépnek a szinvavölgyiek és a Zsaya zenekar. A napot mentő- és tűzoltó bemutatók, tombola, valamint a Budapest-Bamako raliversenyzői is színesítik. Az esemény a Nagycsaládos Bállal zárul.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!