Ugrás a tartalomra

Hétfőtől már bérlet is váltható, szombaton pedig nyílt nap lesz a Lévay uszodájában

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. október 05. szombat 08:11
Hétfőtől már úszóbérletet is lehet váltani a Lévay Sportközpont uszodájába, szombatra pedig nyílt napot hirdettek meg, mely során szervezett túra formájában a lakosság is bejárhatja a szeptember elején átadott komplexumot.
Fotók: Juhász Ákos

A Lévay Sportközpont úszómedencéjét és a sportversenyekre is alkalmas kézilabdapályáját csaknem 2,5 milliárd forint uniós és állami támogatásból építették fel másfél év alatt. Az átadón is elhangzott, hogy hamarosan a lakosság is használhatja majd a sportközpontot.

Az uszodát mára a gimnázium diákjai és a sportiskolások is nagyon megkedvelték. Hétfőtől pedig bárki bemehet úszni a kora reggeli és a késő esti órákban, ehhez bérlet is vásárolható – az uszoda október 7-én 18 órakor nyitja meg kapuit az úszóbérletesek előtt.

Nagyné Przetacznik Emese, a Lévay József Református Gimnázium gazdaságvezetője arról adott tájékoztatást a Miskolc Televíziónak, hogy az intézmény gazdasági irodájában minden hétköznap 10-től 14 óráig lehet a 10, illetve 20 alkalmas bérleteket megvásárolni.

A komplexumra nagyon sokan kíváncsiak, ezért hirdetett szombatra nyílt napot az iskola.

Ábrám Tibor igazgató kiemelte, várják azokat az érdeklődőket, akik meg szeretnék tekinteni az épületet belülről. – Óránként indulnak majd szervezett csoportos vezetések 10 órától óránként, egészen 14 óráig.

A nyílt napra nem szükséges regisztrálni, bárki elindulhat óránként a csoportokkal a Rákóczi utcai főbejárat elől.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!