Ugrás a tartalomra

Így is, úgy is támogatja a város a MESZEGYI-t

Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2024. március 22. péntek 13:09
A MESZEGYI-nek gyűjtött az elmúlt időszakban a polgármesteri hivatal.
Fotók: Mocsári László

Százötvenezer forint értékű adományt ajánlott fel a miskolci polgármesteri hivatal a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézménynek (MESZEGYI). A felajánlást pénteken délelőtt adta át Ignácz Dávid, a város jegyzője az intézménynek, ahol jelen volt az intézményt támogató alapítvány elnöke, Martonné Fekete Rita is.

Gúr Péter Attila stábunknak elmondta: a támogatást alapvetően szolgáltatásaik alanyainak, köztük a nyugdíjasok és a gyermekkorúak számára szeretnék hasznos szabadidős programokkal felhasználni.

– Azt gondolom, hogy ez a támogatás segíti az intézményt és azon keresztül az ellátottainkat – fogalmazott, hozzátéve, programjaiknak nagy a közösségerősítő hatása, ezért hálásak az adományért.

Az adományt a polgármesteri hivatal egyik rendezvényén gyűjtötték. A dolgozók minden évben gyűjtést szerveznek rendezvényükön, segítő civil szervezeteknek – idézte fel a helyszínen Ignácz Dávid, felelevenítve: a 2020 óta íródó karitatív akció keretében tavaly a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Tüskevár Tagiskolájának tették meg felajánlásukat.

– Alapvetően mindig a hátrányos helyzetűekre, a fiatalokra, a civil szervezetekre próbálunk gondolni és koncentrálni. Akik egyébként a legelesettebb miskolci rétegeket próbálják segíteni és szolgálni. A MESZEGYI mind a városban, mind a térségben egy ilyen típusú szolgáltatást nyújt, és több ezer családot lát el. Ezért mindenképpen fontos, hogy őket támogassuk – fektette le a hivatal nevében a Miskolc Televízió kérdésére a jegyző.

Ha Ön is segítene...

Miskolci Családokért és Segítőkért Alapítvány     
3530 Miskolc, Arany János u. 37.
Adószáma: 18449369-1-05
Számlaszáma: 11734035-20013004

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!