Ugrás a tartalomra

Elütötték a gyalogost majd elhajtottak a helyszínről

police.hu
Utoljára módosítva
2020. november 11. szerda 14:34
Elmenekültek a helyszínről, de a rendőrök rövid idő alatt elfogták azokat a férfiakat, akik elütöttek egy nőt Felsőkelecsényben. A 43 éves gyalogos kórházba szállítása közben az életét veszítette.

Segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság három felsőkelecsényi férfival szemben. A gyanúsítottak november 10-én, 19 óra után néhány perccel Felsőkelecsényben a Kossuth Lajos úton elütöttek egy út szélén sétáló nőt. Az autót vezető sofőr és két utasa segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset után értesített mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a sérült nőt, de az életét már a szakszerű beavatkozás sem tudta megmenteni.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosítottak, elfogtak, majd a rendőrségre előállítottak két férfit, akik az autóban ültek. Harmadik társuk másnap önként jelentkezett a rendőrségen. Az eljárás eddigi adatai szerint az autóban ülő férfiak közül egyik sem rendelkezik vezetői engedéllyel, és mindhárman alkoholt fogyasztottak a baleset előtt.

A rendőrség vizsgálja a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset pontos körülményeit.

További hírek

Olvasnivaló