Ugrás a tartalomra

Fejenként 1 millió forintot ajánlanak fel a járvány elleni védekezésre

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 27. péntek 14:07
A fizetésükből fejenként 1 millió forintot ajánlanak fel a járvány elleni védekezésre az MSZP képviselői.

Összesen 15 millió forintot adnak az egészségügyben, szociális ágazatban dolgozóknak, és a rászoruló családoknak – írja a Népszava.

Az összeget tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére ajánlják fel – jelentette be Tóth Bertalan pártelnök a párt Facebook-oldalán.

A politikus közölte, az összeget az MSZP Szolidaritási Alapján keresztül, a megyei elnökeik koordinálásával, a párt hálózata útján juttatják el a frontban – az egészségügyben, és a szociális ágazatban – dolgozók számára, illetve azoknak a rászoruló családoknak, akiknek ezeknek a védőfelszereléseknek, a fertőtlenítőszereknek a beszerzése problémát okoz.

„Ezzel tudunk most konkrétan segíteni a járvány leküzdésében, azok számára, akik értünk dolgoznak a fronton és azok számára, akik segítségre szorulnak” – fogalmazott.

Varga László országgyűlési képviselő, az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szövetségének az elnöke szintén Facebook-posztban tudatta, hogy frakciótársaival együtt összesen 15 millió forintból védőeszközöket, tisztítószereket juttatnak el rászoruló családoknak, illetve „a legbátrabbaknak, többek között az egészségügyi és szociális szférában dolgozóknak. Jó egészséget! Vigyázzunk egymásra!” – írta.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!