Ugrás a tartalomra

Családi fesztivállal kezdte az évadot a megújuló Csodamalom Bábszínház

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. szeptember 08. szerda 10:07
A változatos programok két helyszínen: a sétálóutcán, és a bábszínház Kossuth utcai székházában várták az érdeklődőket.
A Csodamalom nyitogató fesztivál képekben - Mocsári László képgalériája

Csak pénteken nyitotta meg idei évadját az új igazgatóval és művészeti vezetővel új pályára álló Miskolci Csodamalom Bábszínház, vasárnap máris fesztivállal várták a kicsiket és a nagyokat. 

A Csodamalom Nyitogató reggel kilenc és délután három óra között biztosított tartalmas szórakozást azoknak, akik ellátogattak a fesztivál két helyszínére. A régiségvásár forgatagában, a Széchenyi utca 9. szám alatt három előadást – Fekete Dávid - Törökvész Vitéz, avagy Vitéz László és a törökök; Álomzug Társulás - Szépenszóló Fütyöri; KL Színház és Magamura Alkotóműhely - A kisgömböc – lehetett megtekinteni. A Csodamalomban ugyancsak három programpont közül lehetett választani: a Ringató, vagyis Gáll Viktória Emese műsora a legfiatalabb nézőket várta, ezt követte Huzella Péter interaktív koncertje és a sort a Bűvészkör, Balázs András bemutatkozó műsora zárta. 

Az előadásokat olyan programok kísérték, mint a "CSAK Design" vásár a bábszínház udvarán; Kádár Ferkó Fotószínháza; az Ars Sol Luna - Bosch projekt (Néder Janka és a Miskolci Csodamalom Bábszínház közös produkciója); az Agyagbanda Zenekar térzenéje valamint a Miskolci Zsonglőr Klub játszóháza.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!