Ugrás a tartalomra

Negyedszerre is megválasztották Csöbör Katalint

Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. április 04. hétfő 10:12
A Fidesz miskolci irodájában értékelte pártja és saját választási győzelmét a megyei I-es körzet ismételten megválasztott országgyűlési képviselője vasárnap késő este. 
„Győztünk. Nagyon győztünk!” – nyitotta beszédét Csöbör Katalin | Fotó: Juhász Ákos 

Az este tizenegy órakor kezdődő sajtótájékoztatón Csöbör Katalin elsőként azoknak a pártaktivistáknak fejezte ki háláját, akik még az elmúlt napok szakadó esőjének ellenére is tették a dolgukat, ezenfelül a hajnal óta talpon lévő szavazóbiztosok áldozatos munkájára is igyekezett felhívni a figyelmet.

Mint arról mi is beszámoltunk: a szavazatok 97,40%-os feldolgozottsága mellett a Fidesz-KDNP jelöltje 21.844 rá leadott vokssal (47,23%) kerekedett felül ellenzéki főkihívóján, Szilágyi Szabolcson (40,70%) a 2022-es országgyűlési választáson.

A Fidesz-KDNP borsodi politikusa az egybegyűlt ünneplők előtt rámutatott a kormánypárt országos sikerére, miszerint a „polgárok saját térségünk mellett az ország helyzetét is biztonságba kívánták helyezni”. A parlamenti képviselő köszönetet nyilvánított a körzetébe tartozó kistelepülések vezetőinek: Arnót, Sajókeresztúr, Felsőzsolca és Szirmabesenyő polgármesterének; valamint kiemelte kampánystábjának erőfeszítését is.

A képviselő arra is kitért: regnálása alatt ez volt az első alkalom, amikor Szirmabesenyőn is többséget szerzett

– Köszönöm minden miskolcinak, aki ránk adta a voksát, és azt akarta, hogy továbbfolytatódjon az a fejlődés, melynek során megújítottuk az utakat, a közintézményeket, és ami alatt munkahelyeket teremtettünk – fogalmazott az elmúlt három ciklus eredményei felől Csöbör, végezetül emlékeztetett: a helyiek negyedik alkalommal döntöttek úgy, hogy ő képviselje őket az Országgyűlésben. – Történelmi időket élünk, ezt a magyarok megértették – zárta beszédét.  

További hírek

Olvasnivaló