Ugrás a tartalomra

Sikeres pályázatlebonyolítás home office-ban a Miskolc Holdingnál

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 25. hétfő 09:35
A hétköznapi hősök sorozatban hétről hétre a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatainak egy-egy munkatársát kérdeztük arról, mit és hogyan dolgozik a március közepén kihirdetett rendkívüli helyzet óta. Befejező epizódunkban Pallér Zsuzsannát, a Miskolc Holding Zrt. munkatársát kérdeztük.

Pallér Zsuzsanna a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Osztályán lakáshasznosítási munkatársként dolgozik. A márciusban kialakult helyzet miatt munkáját többnyire home office-ban folytatta tovább, de néhány munkanapot ügyeleti rend szerint az irodai környezetben is eltöltött. A munkafolyamatok lebonyolítása teljes átszervezést igényelt, így a Miskolc Holding Zrt.  lakáspályázatát is online felületen indították el. 

- Nagyon sok miskolci szeretne lakáshoz jutni, és ennek lehetőségét nem vehettük el tőlük. Az online pályázat kivitelezése során a kollégákkal otthonról egyeztettünk az ötletekről, megoldásokról, de persze néha kudarcokkal is szembe kellett néznünk. A tender elindítását követő első 24 órában rengeteg pályázat érkezett be, és ha személyes ügyfélszolgálat híján is, de telefonon teljeskörű felvilágosítást tudtunk adni az ügyekkel kapcsolatban. Az út idáig nem volt egyszerű és zökkenőmentes, munka és háztartás mellett próbálom a két és fél éves kisfiam figyelmét is lekötni, családomról, szüleimről gondoskodni. Mivel szüleim veszélyeztetett korosztály, ezért őket is óvnom kell, így, ha találkozom velük akkor azt kizárólag maszkban és gumikesztyűben teszem. Úgy gondolom, hogy jól alkalmazkodtunk a jelenlegi helyzethez, és a továbbiakban is embertársaink megóvására fogunk törekedni.

– Azért indítottuk el a Miskolc Holding és tagvállalatainál a „Hétköznapi hősök” programot, hogy bemutassuk a miskolciaknak azokat a munkavállalóinkat, akik a veszélyhelyzet alatt is folyamatosan végzik munkájukat – mondta el Dukai Zoltán, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója, hozzátéve: „ezúton is szeretném megköszönni a cégcsoport összes dolgozójának, hogy ebben a mindannyiunk számára váratlan és ismeretlen helyzetben, ami körül vesz minket, nap mint nap végzik áldozatos munkájukat”.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!