Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2024.04.16.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 16. kedd 19:46
Egy időre véget ért az áprilisi nyár, hűvös a reggel, esik és túl sokat nem is fog emelkedni a hőmérséklet az időjósok szerint.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A Hungaromet Nonprofit Zrt. előrejelzése szerint kedden többnyire borult lesz az ég, de a déli, délkeleti tájakon még kisüt a nap az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett. Ott főleg záporok, a délkeleti határvidéken esetleg egy-egy zivatar is valószínű, másutt többfelé esőre kell számítani. Az északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul, de a délkeleti tájakon a déli órákra 20 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet. Ezt követően ott is folyamatosan hűlni fog a levegő. Késő este 5, 10 fok valószínű.

Levegőminőség

Városszerte kiváló a levegő minősége kedden reggel - derül ki a pmmonitoring.hu adataiból.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi következnek a miskolci, önkormányzati fenntartású utakról.

Elsőként leírják, az esős időjárás miatt kedden nem folytatódnak a javítási munkák a nagy volumenű kátyúzás keretein belül.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Balaton u.- Tarna u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Bodza u. eleje
Bors Vezér u. 62
Bükkszentlászló Fő út 9
Cseresznyés u. 14
Előhegy u. 20
Ernye bán u. 19
Eszterházy u.29
Finkey u. 10
Csokonai u. 98
Előhegy u.72
Erdő sor 12
Gárdonyi G. u. 22
Kis-Kőkötő – Miskolctapolcai út kereszteződés
Középszer u. 50
Liszt Ferenc  u. 26
Méz u.1.  
Mikes K. u. 24
Perczel M.u. 24/a
Rácz Á. u. - Gyula u.
Tóth Pál u. 18
Somlay Artúr u. 32
Szarkahegy u. 58
Szeleta u.13.
Szrogh S. u. 57.

Horoszkóp

Kos
Úgy érzed, már nem nyújt akkora örömet az életed egy bizonyos területe, mint azt tette régebben. Lehet, hogy eddig a többi problémád elől menekültél ide, és most, amikor kezd megkopni a varázs, rájössz, hogy más helyeken is kénytelen leszel rendet rakni. Ez nem kis munka, de csak ez vezethet az elégedettséghez.
Bika
Újra és újra visszatérsz egy kérdésre vagy problémára, amire nehezen találsz választ, ez pedig megnehezíti, hogy tovább haladj a mindennapi dolgaiddal, ami különösen frusztrálóan hat rád. Tarts egy kis szünetet, rendszerezd a gondolataidat, és akkor megtalálod a módját, hogy hogyan lépj tovább.
Ikrek
Valaki a tanácsodat kéri ma valamiben, de jobb, ha tartózkodsz a határozott véleménynyilvánítástól, mert könnyen lehet, hogy ő már tudja, mit akar, és csak megerősítésre vár valakitől. Ha nem azt mondod, amit hallani akar, megsértődhet, ha pedig támogatod a döntését, de a dolgok mégis rosszul alakulnak, könnyen lehet, hogy téged okol majd.
Rák
Valami olyasmitől félsz, amitől pedig nem lenne okod, és amikor rájössz, hogy pontosan mivel is állsz szemben, te is megérted, hogy fölösleges volt az aggodalmad. Az ismeretlen azonban félelmet szülhet, és minél tovább halogatod, hogy szembenézz a dolgokkal, annál tovább tart ez az aggasztó állapot.
Oroszlán
Úgy érzed, ha 25 órából állna egy nap, az sem lenne elegendő, ráadásul valaki a környezetedben az apró-cseprő gondjairól panaszkodik, neked pedig nehezedre esik együtt érezni vele. Ne feledd, hogy mindenkinek a saját keresztje a legnehezebb, de ha úgy érzed, erre most nem maradt energiád, nyugodtan kérj haladékot.
Szűz
Egy váratlan meglepetésre először magad sem tudod, hogyan reagálj, de végül rájössz, hogy örülsz a híreknek, és meglátod, hogyan tudod a legjobbat kihozni az adott körülményekből. A változás mindig ijesztő lehet, de végül ez vezethet el az elégedettség érzéséhez is.
Mérleg
Kételyeid merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy a mostani helyzeted ahhoz a jövőképhez vezet-e, amit szeretnél. Minél többet foglalkozol ezekkel az aggodalmakkal, annál kétségbeesettebbnek érzed magadat. Próbáld inkább élvezni a jelen pillanatait, akkor a jövőt is derűsebbnek látod majd.
Skorpió
Teli vagy energiával, de nem tudod, miben kellene levezetned azt a sok érzelmet, ami felgyűlt a lelkedben. A nap végére találsz valakit, aki hasonlóan szenvedélyes, és akivel megoszthatod a gondolataidat. Ha úgy érzed, lelki társra akadtál, ne hagyd elszökni a pillanatot.
Nyilas
Minél tovább gondolkodsz egy döntésen, annál tovább toporogsz egy helyben, és annál inkább nehéz lesz majd végül megtenni a szükséges lépéseket. Vegyél egy nagy levegőt, és ugorj fejest az ismeretlenbe. Nem biztos, hogy minden sérülés nélkül megúszod a kalandot, de edzettebb és tapasztaltabb leszel majd tőle.
Bak
Olyan hírek jutnak a füledbe, amelyek egészen más megvilágításba helyeznek egy számodra fontos dolgot. Ne feledd, hogy nem minden pletykának kell alapot adni, várd meg, amíg valaki megerősíti a híreket, és csak utána kezdj el azon gondolkodni, hogy mindez hogyan hat a döntéseidre vagy az érzelmeidre.
Vízöntő
Sikerül végezned egy nagyobb munkával, és ez elégedettséggel tölt el, újra úgy érzed, hogy bármire képes lennél. A felszabaduló energiákat érdemes a párkapcsolatodba fektetni, mert ezen a területen lehetnek olyan problémák, amelyek megoldása nem tűr további halasztást.
Halak
Sok most az előtted álló kihívás, azt sem tudod, hol fogj hozzá, és noha nagyon sok mindent véghezviszel a nap végéig, mégis úgy érzed, nem haladtál eleget, és ez idegessé, feszültté tehet. Tervezd el pontosan, hogyan fogsz mindennek a végére érni, és tartsd magad ehhez, de ma este már koncentrálj a pihenésre, mert szükséged lesz az energiáidra.
Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!