Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.03.18) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 18. hétfő 07:31
A paplan alól kikelve a felhőtakaró alá: ez vár ránk hétfőn.

Levegőminőség

Hétfőn az ország nyugati, délnyugati harmadán, valamint északkeleten lesz felhős az ég. A kettő közötti területen napos idő várható fátyolfelhőkkel, majd főleg délután a felhős részeken is - északkeleten csak átmenetileg - szakadozik, vékonyodik a felhőtakaró, így ezeken a részeken is kisüthet a nap. Kevés helyen zápor, havas eső zápor északkeleten, kisebb eső délelőttig a délnyugati határ közelében alakulhat ki. Napközben időnként élénk széllökések kísérhetik az északnyugati, északi, majd délután a keleties irányú szelet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű, azonban az északkeleti megyékben ennél néhány fokkal hidegebb lesz az idő. Késő estére 0 és +8 fok közé hűl le a levegő, a délnyugati tájakon lesz az enyhébb idő - olvasható a HungaroMet Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. honlapján.

Levegőminőség

Városszerte jó vagy megfelelő a levegő minősége a pmmonitoring.hu adatai szerint. Ez alól két mérőpont képez kivételt: Görömböly Lavottán és a Lyukóvölgyben az elfogadható kategóriába esnek a mérési eredmények.

Útinform

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ma reggeli információi alapján: 

Hétfőn, a nagy volumenű kátyúzás keretén belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés,  időjárás függvényében:
Bertalan u.
Szentgyörgy út.
Baross Gábor u.
Gyöngyösi u.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Áfonyás u. 18
Bencések útja 79
Bodrogi Zsigmond u. 9
Erdő sor 12
Erdő sor 19
Hajós Alfréd u. 16
Kavics utca 34
Koppány u. eleje
Kőműves u. 31.,
Medgyessy F. u. 4.,
Papszer Utca – Mindszent tér 4 előtt.
Pillangó u. 12
Soltész N. K. u. 36
Soltész Nagy Kálmán u. 67
Zsigmondi u. – Sajószigeti u. kereszteződés
Takta u. 17
Tapolcarét u. 10

Közúti közlekedési balesetről nincs információnk.

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Megtesz majd egy olyan utat ezen a hétfőn, ami spirituális távlatokat nyit majd meg az ön lelkében. Minden fizikai utazás egyben spirituális utazás is, de ezúttal valami többről, valami különlegesről lesz szó, egy nagy igazság tárul fel ön előtt azzal kapcsolatban, hogy igazából mi az, ami viszi önt és mi a valós úti cél.

Bika (04.20.–05.20.)
Váratlan események tarkítják majd ezt a hétfőt a Bika számára, de ezek sem fogják tudni hosszabb időre kizökkenteni az alaphangulatából, amit a hosszú hétvége alapozott meg, és ami marad a jövő hét jó részére is

Ikrek (05.21.–06.21.)
Ha nem vigyáz, könnyen fény derül egy hazugságára, és egy barátja hatalmasat csalódhat. Lehet, hogy jobb lenne, ha saját maga állna az illető elé és mondaná el az igazságot, valamint azt, hogy miért érezte azt, hogy füllentenie kell. Meg lehet beszélni mindent!

Rák (06.22.–07.22.)
A hosszú hétvége eseményeinek feldolgozásával-kipihenésével telik majd ez a hétfő. Tegye magában a helyükre a dolgokat, de az elmúlt napok emésztgetése mellett jusson ideje arra is, hogy a jelenben legyen!

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Rengeteg dolog(/személy) verseng az ön energiájáért, ami azonban véges. Ebből a hétfőből akkor tudja a legtöbbet kihozni, ha kiválaszt kevés, de fontos dolgot és csak azokra koncentrál, úgy, hogy önmagára is jusson valamennyi ideje. A többi egyelőre maradjon csak háttérzaj.

Szűz (08.23.–09.22.)
Most változik a leggyorsabban a természet, ahogy megyünk át a télutóból az igazi tavaszba. Az ön életében szintén változások zajlanak, és ez a hétfő fontos mérföldkőnek bizonyul majd a nyárhoz vezető úton. Ne feledje: az örök változást megállítani nem tudja, de irányítani (néha) igen!

Mérleg (09.23.–10.22.)
Valaki találkozni szeretne önnel, de önnek semmi kedve hozzá. Gondolja át, mert lehetséges, hogy egy olyan beszélgetésben lesz része, ami nagy hatással lesz az elkövetkezendő hetekre. Nem fogja megbánni!

Skorpió (10.23.–11.21.)
A vágy-sóvárgás erősen jelen lesz a Skorpió hétfőjében. Azonban már a beteljesülés sincsen messze, és ebben a tudatban akár erőt is tud meríteni ebből az édes kínból!

Nyilas (11.22.–12.21.)
Ezen a hétfőn az ön rendelkezésére áll majd valami (vagy valaki), amihez (akihez) csak ritkán jut hozzá. Ne legyen rest, használja ki az alkalmat, éljen a lehetőséggel, mert ki tudja, mikor lesz a következő alkalom!

Bak (12.22.–01.19.)
Erős vágy keletkezik ma önben valamivel kapcsolatban, amit mindenképpen meg szeretne csinálni, el szeretne érni az életben. Az a bizonyos mag ma hullik a termőföldbe az ön lelkében, de lehet, hogy sok idő eltelik még addig, amíg egyszer csak szárba szökken.

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Ma egy teljesen új módon fog tudni kapcsolódni egy olyan személyhez, akit pedig már jó ideje ismer. Ez az újdonság azt is hozza magával, hogy egy kicsit jobban megismeri az illetőt, ebből pedig az következik majd, hogy önmagát is jobban megismeri. Minden és mindenki egy tükör, csak tudni és merni kell belenézni.

Halak (02.19.–03.20.)
Nem biztos benne, hogy a helyes utat választotta, ezért most gyorsan visszacsinálna mindent. Ne aggódjon, ennyire nem nagy a baj, de ha kényelmetlenül érzi magát egy bizonyos szituációban, akkor itt az ideje, hogy változtasson.

Forrás:168.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!