Ugrás a tartalomra

Az Univer-Car felújította a Kia és Honda szalonját

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 17. kedd 16:12
Megnövekedett alapterületen, exkluzív környezetben várják az ügyfeleket.(x)

- A járvány ellenére ez év januárjában úgy döntöttünk, hogy a 2004-ben épült szalont átépítjük – számol be a munkálatok kezdetéről Farkas István, a József Attila utcában található Univer-Car Kft. ügyvezetője. – Egy épületen belül itt három márka képviselteti magát: a Kia, a Honda és az Isuzu. Az átépítés azért volt szükséges, mert a megnövekedett modellpalettának köszönhetően kinőttük a szalont.

Eddig a Kia-részleg a felső szinten volt: ezt szerettük volna az elképzeléseink szerint, és az importőri elvárásoknak megfelelően átalakítani. Közel öt hónap alatt meg is történt: a Kia-szalont a földszintre költöztettük. Ehhez szükség volt az alapterület megnövelésére, ami miatt beépítettük a külső, árkád alatti részt.

A megújulás megszabott feltételek mellett történt. – A különböző franchise-elveknek megfelelően jártunk el, hiszen mindegyik szalonnak ugyanúgy kell kinéznie Európában a bútorzattól és a kiszolgálóegységektől kezdve a járólap méretéig, színéig. Az átalakítás után még kulturáltabb, letisztultabb környezetben fogadjuk ügyfeleinket minden márka vonatkozásában.

A járványhelyzetre való tekintettel az újonnan kialakított tér mérete sem elhanyagolható szempont. – Van három ügyfélváró is a szalonunkon belül, így kényelmesen és biztonságosan helyet lehet foglalni nálunk.

Az Univer-Car folyamatos akciókkal várja a vásárlókat. – Idén 25 éves a Kia, így mindegyik autóhoz egyedi kedvezményeket kínálunk, illetve van egy központi kedvezmény is, ami modellenként változik. Az alternatív, környezetbarát meghajtású elektromos, hybrid és plug-in hybrid modelleknél akár 0 százalékos THM-mel is lehet számolni.


A Honda tekintetében is minden modellre egyedi kedvezményt biztosítunk fajtától és készlettől függően.

A járványhelyzet tükrében szinte minden gazdasági szegmensben visszaesés mutatkozik, ezért fontos dolog a cégek számára is az anyagi biztonság. – Stabilak vagyunk, szervizoldalon nagyon jó a forgalmunk: szerencsére sok elégedett, visszatérő ügyfelünk van. A szervizelés során választható opció nálunk az ózongenerátorral történő fertőtlenítés is, az autó belső terének és a légkondicionáló berendezésnek a tisztítása, szagtalanítása, amit speciálisan gépkocsikhoz kifejlesztett, ipari teljesítményű eszközzel, vegyszermentesen végzünk.

ELÉRHETŐSÉGEINK:
Univer-Car Kft.
3527 Miskolc, József Attila u. 62/A.

Telefon: (46) 502 980
Fax: (46) 502 980
Értékesítés - E-mail: univermiskolc@univercar.hu
Szerviz - E-mail: szervizmiskolc@univercar.hu

 NYITVATARTÁS:
Értékesítés

Hétfő - Péntek: 8:00 – 17:00
Szombat: 9:00 – 13:00
Alkatrész értékesítés, szerviz
Hétfő - Péntek: 8:00 – 16:30
Szombat - Vasárnap: zárva
www.univercar.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!